MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İLKER AYCI O İDDİAYA AÇIKLIK GETİRDİ
Havacılık Haberleri
31 Ekim 2018 Çarşamba 11:16

İLKER AYCI O İDDİAYA AÇIKLIK GETİRDİ

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin İstanbul Havalimanına Limak'ın yüzde 20 hissesini satın alarak ortak olacağı şeklindeki iddiaya açıklık getirdi

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin İstanbul Havalimanına Limak'ın yüzde 20 hissesini satın alarak ortak olacağı şeklindeki iddiaya açıklık getirdi. Haber Müdürümüz Süleyman Şen'in sorusunu yanıtlayan İlker Aycı şöyle konuştu:

"Yönetim Kurulundan geçmemiş, çalışılmamış, fizibilitesi yapılmamış konular üzerine benim konuşmam, duyum üzerine demeç vermem doğru değil. Şu an için böyle birşey yok. Eğer gelecekte sözkonusu olursa, zamanı gelince zaten paylaşırız. Öyle bir gündemimiz yok. Ama THY'ye yakıştırmalar var. Bunu da görüyoruz."

Öte yandan Limak Şirketler Grubundan da iddiayla ilgili yazılı açıklama yapıldı:

Kamuoyuna Açıklama 31.10.2018
Bugün Hürriyet Gazetesi’nde Uğur Cebeci’nin köşesinde ‘Türk Hava Yolları’nın (THY), önceki gün hizmete giren İstanbul Havalimanı’nda Limak’a ait olan yüzde 20 hisseyi satın almak üzere görüştüğü’ yönünde bir bilgi yer almaktadır.
Sayın Cebeci yazısında ‘Ancak taraflardan bir açıklama gelmedi’ ifadesini de kullanmaktadır.
Sayın Cebeci maalesef bu yazıyı yazmadan önce şirketimize veya şirketimiz adına yetkili hiç kimseye konu ile ilgili bir soru yöneltmemiştir.
Yine de kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına belirtmek isteriz ki; İstanbul Havalimanı’nın yapımını ve işletmesini üstlenen İGA AŞ’deki hisselerimizi satmak yönünde bugüne kadar hiçbir şirket ile bir temas veya görüşmemiz olmamıştır.
Limak olarak Türkiye açısından çok stratejik olduğuna inandığımız böyle önemli bir projede yer almaktan dolayı son derece memnun olduğumuzu ve gurur duyduğumuzu da özellikle vurgulamak isteriz.
Kamuoyunun dedikoduya dayalı bu tür spekülatif haberlere itibar etmemesini özellikle istirham ederiz.
Saygılarımızla
Limak Şirketler Grubu

Süleyman ŞEN-Airkule.com

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule