MENÜ
İstanbul 13/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İLK TAŞIMA TEKNOFEST İÇİN
Türkiye'den
14 Eylül 2018 Cuma 14:16

İLK TAŞIMA TEKNOFEST İÇİN

İstanbul Yeni Havalimanı’nda 20-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Teknofest İstanbul Festivali’nde kullanılacak olan havalimanı ekipmanı ve araçları Atatürk Havalimanı’ndan yeni havalimanına taşındı

Türk Hava Yolları’nın anlaştığı özel bir lojistik firmasına ait 20 TIR, THY Teknik A.Ş. önüne aprona park etti. TIR’lara burada konteynerlar içerisinde bagaj traktörü, römork, push-back araçları, jeneratör, merdiven ve yer hizmetlerinde kullanılan diğer özel araçlar yüklendi. Bir günde gerçekleşen bu taşınma operasyonu ile 70 kişilik özel ekip ilgilendi. 

CUMHURBAŞKANI DA KATILABİLİR

Taşınan araçlar 20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleşecek Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde gösteri amaçlı yer alacak uçaklara hizmet verecek. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, festivale yurtiçi ve yurtdışından yoğun ilginin olduğunu belirterek, festivalin amacının Türkiye’nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmek ve teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi olduğunu açıklamıştı. Başkan Recep Tayyip Erdogan da gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ayın 23’ünde orada Teknofest çerçevesinde önemli bir gösteri olacak. Orada F-16’yla uçulacak. Milli Savunma Bakanımız Hulusi Bey ve Hava Kuvvetleri Komutanımızla birlikte F-16’yla yapılacak inişe, programım elverirse ben de katılabilirim” demişti.

Araçlar TIR'lara böyle yüklendi...

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule