MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İLK GRUP GÜVENLİKÇİ İGA’DA İŞBAŞI YAPTI
Türkiye'den
6 Ağustos 2018 Pazartesi 22:31

İLK GRUP GÜVENLİKÇİ İGA’DA İŞBAŞI YAPTI

TAV Özel Güvenlik’ten 100 kişilik güvenlik görevlisi İstanbul Yeni Havalimanı’nda işbaşı yaptı

TAV Özel Güvenlik, 29 Ekim’de açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nda görev yapacak 3 bin 500 güvenlik memurundan İGA’ya başvuruda bulunan binini eğitiyor. Partiler halinde Atatürk Havalimanına gelen yeni güvenlik görevlileri 5 ay boyunca havalimanı güvenliği konusunda eğitimden geçecek. Bu arada eğitime gelen sayı kadar yetişmiş ve tecrübeli TAV Özel Güvenlik çalışanı da yeni havalimanına geçiş yapacak.

İLK PARTİ UĞURLANDI

Yıllardır Atatürk Havalimanı’nda görev yapan ve büyük tecrübe kazanan havalimanında çalışma sertifikasına sahip TAV Özel Güvenlik çalışanlarının İGA’ya geçişleri başladı. TAV yöneticileri bugün yeni görev yerleri İGA’ya geçen eski çalışanlarını uğurladı. Uğurlama sırasında duygusal anlar yaşandı. TAV Özel Güvenlik Müdür Yardımcısı Mansur Güneş, yıllardır yöneticilik ve ağabeylik yaptığı çalışanlarına tek tek sarılarak yeni görev yerlerine uğurladı. Eski çalışanlarıyla helalleşen Mansur, güvenlik görevlilerinin Atatürk Havalimanı’nda edindikleri tecrübeyle yeni görev yerlerinde de başarılı çalışmalarda bulunacaklarına inandığını söyledi.

Birer küçük hediye paketi ile uğurlanan ilk 100 kişilik güvenlik görevlisi grubu, otobüslerle yeni havalimanına transfer oldu.

Süleyman ŞEN/Airkule.com-ÖZEL

Genç güvenlik görevlileri böyle uğurlandı...

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet
 7 Ağustos 2018 Salı 19:01
Tüm meslektaşlarım için hayırlısı olur inşallah
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule