MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İKİ DHMİ ÇALIŞANI HAYATINI KAYBETTİ
Havacılık Haberleri
2 Mayıs 2018 Çarşamba 11:22

İKİ DHMİ ÇALIŞANI HAYATINI KAYBETTİ

Kastamonu Havalimanı'nda görevli iş makinaları operatörü Harun Çelik ile Erzurum Havalimanı'nda görevli Elektrik Mühendisi Alper Kürşat Çolak hayatlarını kaybetti

DHMİ camiasının acı kaybı... Kastamonu Havalimanı görev yapan iş makinaları operatörü Harun Çelik ile Erzurum Havalimanı personeli elektrik Mühendisi Alper Kürşat Çolak hayatlarını kaybetti. DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, acı haberi twitter hesabından duyurdu. Ocak, “Merhuma arkadaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve camiamıza baş sağlığı diliyorum.“ diye yazdı. Makine operatörü olan Çelik’in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Elektrik Mühendisi Alper Kürşat Çolak 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Akın DİLBER
 7 Haziran 2018 Perşembe 09:58
Üniversitede kader birliği yaptığım sevgili arkadaşım. Vefat haberini aldığımızda inanamadık. Beklenmeyen vefatın bizleri derinden üzdü. Kelimeler kifayetsiz. Yüce Rabbim sana rahmetiyle muamele eylesin. Mekanın cennet olsun İnşallah. Değerli Ailesine de Yüce Allah'tan sabırlar diliyorum.
 
 5 Mayıs 2018 Cumartesi 23:08
Sevgili kardeşim, Alper Kürşad, arkadaşım dostum geçici dünyadan dar bekaya hicretin beni çok hüzünlendirdi. Ancak Allah'ımın sevgili kulu hep önceydi hep naiftin. Sen bu dünyanın adamı değildin hiç bir zamanda olmadın. Dürüstlüğün çalışkanlığınla hep milletini ve devletini düşündün. Allahım sana rahmetiyle muamele etsin. Seni hep özleyecegim. Sevgili kardeşim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule