MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HİTİT YAZILIM
Türkiye'den
15 Ocak 2020 Çarşamba 22:36

HİTİT YAZILIM "EN HIZLILAR" ARASINDA

Hitit Yazılım, Deloitte tarafından düzenlenen Teknoloji Fast 2019’da, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer aldı

14 yıldır Deloitte tarafından düzenlenen Teknoloji Fast 50 Türkiye programına girmeyi başaran Hitit bu sefer de geleneği bozmayarak Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında bir kez daha yerini aldı. Teknoloji alanında merkezi Türkiye’de olmak koşuluyla, kuruluşlar 2015-2019 yılları arasında net satış gelirlerinde kaydettikleri büyümeye göre programda yer almaya hak kazanıyor. Teknoloji Fast 50 Türkiye programı, Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlenen kurumların bilinirliğine, Türkiye’yi yurt dışında da başarıyla temsil etmeleri için destek olmaya devam ediyor.

Hitit: Teknoloji ile havacılığın kesiştiği nokta

Ödülü alan Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç konuyla ilgili şunları söyledi: “25 yılı aşkındır teknoloji ile havacılığın kesiştiği noktada faaliyet gösteriyoruz. Yerli yazılımlarımızla hem kendimizi hem birlikte çalıştığımız havayollarını büyüttük. Geliştirdiğimiz rekabetçi yazılım çözümleri ile rakiplerimizi zorlayarak sektörün gelişmesine katkı sağladık. Sunduğumuz yenilikçi çözümlerle, yerli yazılımımızın adını duyurmayı ve küresel ölçekte ilk beşte yer almayı başardık. Bu çabamızın görünür olması ve ödüllere layık görülmek bizi her zaman daha iyisini yapmaya teşvik etti ve etmeye de devam edecek.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Atilla
 15 Şubat 2020 Cumartesi 00:45
Geçen hafta Nevra Karaağaç hanım hsbc bank İSTİNYE şubesine gelerek yanıma oturdu. Yalnız çok havalı olduğu için kimsenin suratına bakmıyordu. Hatta bana sırtını dönerek yerine oturdu.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule