MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVACILIK PSİKOLOGLARI SERTİFİKA ALDI
Türkiye'den
11 Kasım 2019 Pazartesi 14:15

HAVACILIK PSİKOLOGLARI SERTİFİKA ALDI

Üsküdar Üniversitesi'nde düzenlenen 5. Dönem Havacılık Psikolojisi Sertifika Kursu tamamlandı, 32 psikolog sertifika aldı

5. Dönem Havacılık Psikolojisi Sertifika Kursu, 6-10 Kasım 2019 tarihlerinde Üsküdar Üniversitesinde yapıldı. Kurs, Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç yönetiminde gerçekleştirildi. Profesör Çetingüç, kurstan yeni sertifika alan 32 psikologla birlikte, sivil havaciligin çeşitli kademelerinde (uçuş okulları, havayolu şirketleri, pilot seçim üniteleri, TSK, vs) hizmet vermeye hazır 100'den fazla sayıda psikologa başarılar diledi. 

Havacılık psikologları, insan faktörü ve CRM'i önemseyen bu kuruluşlarda 2020 yılından itibaren EASA zorunluluğu olarak Akran Destek Programı (Peer Support) uygulamaya girecek. Bu programın en önemli elemanları da havacılık psikologları olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sultan
 14 Kasım 2019 Perşembe 16:21
Hem sektorun onde gelen isimlerinin tecrubeleriyle hem de akademisyenlerin profesyonel bilgileriyle harmanlanmis, enerji ve umut dolu bir egitimdi. Organizasyonda emegi gecen herkese basta Muzaffer Hoca olmak uzere cok tesekkur ederiz.
 Rümeysa GEZER
 13 Kasım 2019 Çarşamba 10:17
Her şey en ince detayına kadar düşünülmüş, alanın uzmanları tarafından verilen çok verimli bir eğitim oldu. Başta Muzaffer hocamız olmak üzere tüm hocalarımız gerek bilgileriyle gerek de davranışlarıyla bizleri kendilerine hayran bıraktılar. Her şey için teşekkür ederim.
 M. Tuğçe Doğru
 13 Kasım 2019 Çarşamba 08:58
Dolu dolu geçen bir eğitimdi çok keyif aldım başta Muzaffer hocama ve diğer tüm eğitimcilere teşekkürler..
 Aysegul sahin
 13 Kasım 2019 Çarşamba 08:28
Cok guzel bir egitimdi hocam, Harika bir imkan oldu benim icinde Bu egitim icin ders veren butun hocalara tesekkur ederim
 M. Tuğçe Doğru
 13 Kasım 2019 Çarşamba 07:42
Dolu dolu geçen bir eğitimdi çok keyif aldım başta Muzaffer hocama ve diğer tüm eğitimcilere teşekkürler..
 Seda Ayar
 13 Kasım 2019 Çarşamba 07:22
Hayatımda almış olduğum en etkili ve geliştirici eğitimdi. Bu alanda vermiş oldukları hizmet ve çalışmalarından bizleri de haberdar ettikleri için öncelikle Muzaffer Çetingüç hocama ve diğer hocalarımıza çok teşekkür ederim.
 Arınç
 12 Kasım 2019 Salı 20:25
İnanılmaz dolu dolu geçen bir eğitimdi! Geleceğin havada olduğu açık, şimdiden bu alan için insan yetiştirilmesi gerçekten çok değerli. Böyle bir fırsat için teşekkür ederiz.
 Fulya Akköse
 12 Kasım 2019 Salı 20:16
Türkiye'de bu alanda eğitimler daha çok yapılmalı ve bu alan daha çok duyurulmalıdır. Muzaffer Çetingüç Hocama bu alanda imkan sağladığı ve bir öncü olduğu için teşekkür ediyorum.
 Selin Geçer
 12 Kasım 2019 Salı 19:51
Bu kursa katılma fırsatı bulmuş bir psikolog olarak başta Sayın Muzaffer hocam olmak üzere tüm hocalarımı tanımaktan, bu önemli eğitim ile havacılıkta insan faktörü ve psikolojinin önemini daha iyi özümsemekten büyük mutluluk duyuyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule