MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVA-İŞ'TEN DURUŞMAYA ÇAĞRI
Türkiye'den
19 Şubat 2020 Çarşamba 17:34

HAVA-İŞ'TEN DURUŞMAYA ÇAĞRI

Hava-İş Sendikası bir duyuru yayınlayarak, üyelerini "Pazar Mesai" ücretleriyle ilgili açılmış olan davanın ilk duruşmasına davet etti

Hava-İş Sendikası'ndan yapılan duyuru şöyle:

Değerli üyelerimiz,

THY yönetimi tarafından hukuksuz bir şekilde gasp edilen PAZAR MESAİ ücretlerine ilişkin yapmış olduğumuz basın açıklamamızda hukuki sürecin başladığını belirtmiştik. Açılmış olan davanın ilk duruşması 20.02.2020 tarihinde Çağlayan Adliyesi’nde görülecektir.

Bu süreçte elimizi güçlendirmek adına başlattığımız SOP  uygulamasına vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ancak hukuki süreç ve SOP uygulaması devam ederken üyelerimizin direncini kırmaktan, THY Yonetiminin ekmeğine yağ sürmekten başka bir işe yaramayan dedikodulara, bir takım yalan ve iftiralara kulak asmamanızı istirham ediyoruz.

Meşruiyetlerini yalan ve iftiralarla sağlamaya çalışan SÖZDE HAK SAVUNUCULARI, yaptıkları açıklamalarla üyelerimizin yanında olmaktan ziyade işverene akıl vermekte ve suyu bulandırmaktadır.

Yetkili sendika olarak haklarımızı sadece muhteris THY yöneticilerine değil iftira ve yalanla geçinen kurumsal kimliklerini bile henüz tamamlayamayan gruplara da yedirmeyeceğiz. Gölge etmesinler ki bizler de üyelerimizle birlikte bu davada sonuna kadar mücadele edelim ve haklı davamızı hukuk önünde tescilleyelim.

Bizler haklı olduğumuz davamızda, gerçekleşen hak gaspını üyelerimizin de desteğiyle en kısa sürede çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Sürecin başından beri gösterdiğiniz dik duruşa devam etmenizi, emniyetli ve standart operasyonun temeli  olan SOP uygulamalarına daha sıkı sarılmanızı siz değerli üyelerimizden rica ederiz.

Tüm üyelerimizi ve siz değerli basın mensuplarını Pazar Mesaileri ile alakalı açmış olduğumuz davamızın ilk duruşmasına,  20.02.2020 Perşembe günü saat 11.30’da Çağlayan adliyesine davet ediyoruz.

Yer: Çağlayan Adliyesi 16. İş Mahkemesi

Tarih: 20.02.2020 Perşembe

Saat: 11.30

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 numero
 19 Şubat 2020 Çarşamba 22:24
neyse bu sefer mahkemenin numarasını yazmışlar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule