MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAMİLE-BEBEKLİ YOLCUYA ÖNCELİK
Havacılık Haberleri
6 Kasım 2019 Çarşamba 15:43

HAMİLE-BEBEKLİ YOLCUYA ÖNCELİK

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, havalimanlarında bebekli, hamile ve daha hızlı erişim gereksinimi bulunan hasta yolculara uçuş önceliği sağlanacağını duyurdu

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, havalimanlarında bebekli, hamile ve daha hızlı erişim gereksinimi bulunan hasta yolculara uçuş önceliği sağlanacağını belirtti:

Dünyada birçok ülkede bulunmayan bir uygulama Türkiye’de başlıyor.
Havalimanlarımızda hareket kabiliyeti kısıtlı yolculara ilaveten; bebekli, hamile ve daha hızlı erişim gereksinimi bulunan hasta yolculara uçuş önceliği sağlanacak!
Bilindiği üzere, engelli ve hareket kabiliyeti kısıtlı yolculara: iz yollar, bekleme koltukları, engelli check-in bankosu, pasaport bankosu, engelli otoparkı, tekerlekli sandalye, ankesörlü telefon ve benzeri kolaylıklar sağlanmıştır.
38 havalimanında Engelsiz Havalimanı Belgesi, 18 havalimanında Erişilebilirlik Belgesi alınmıştır. Diğer havalimanlarımızda bu kapsamda çalışmalar devam etmektedir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Rıdvan
 6 Kasım 2019 Çarşamba 17:24
Sayın Hüseyin bey, Atatürk Üniversitesi Sosyal bilgiler öğretmenliği 2010 mezunuyum. Atanamayınca Anadolu Üniversitesi Lisans havacılık yönetimi okumaya başladım ve son sınıfım. Silahlı güvenlik belgem de var. TRABZON havlaimanında özel güvenlik girmek istiyorum ama olmuyor. Adamı olan lise mezunu alındı ben alınmadım. Tüm Türkiye sesleniyorum her yerde çalışirım...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule