MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GÖSTERİ EKİBİ FRANSA BAYRAĞININ RENKLERİNİ KARIŞTIRDI
Dünyadan
15 Temmuz 2018 Pazar 09:44

GÖSTERİ EKİBİ FRANSA BAYRAĞININ RENKLERİNİ KARIŞTIRDI

Fransa’da dünkü ulusal bayram Bastille Günü kutlamaları sırasında gökyüzünde süzülen akrobasi uçakları, gösteri sırasında havada Fransa bayrağının renklerini karıştırdı

‘RUSYA’NIN PARMAĞI MI VAR?’

Bazı sosyal medya kullanıcıları, uçakların yol açtığı yanlışlığın Rusya bayrağını ortaya çıkarması nedeniyle, kutlamalara Moskova’nın müdahale ettiğini ileri sürdü.

Paris’te ülkenin en önemli ulusal bayramı olan Bastille Günü için yapılan kutlamalar talihsizliklere sahne oldu. Kutlamalar sırasında Fransa Hava Kuvvetleri’nden akrobasi uçakları, gösteri yaptıkları sırada bayrağın renklerini karıştırdı. Uçakların Fransız bayrağını gökyüzüne resmetmek için üçerli grup halinde kırmızı, beyaz ve mavi renkleri püskürtmesi gerekirken bir hata meydana geldi. Uçaklardan biri mavi yerine kırmızı boya püskürttü.

​‘RUSYA MÜDAHALE ETTİ’

Yaşanan talihsizlikler sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Yanlışlıkla püskürtülen kırmızı boya, gökyüzünde bir açıdan Rusya bayrağının oluşmasına yol açtığından türlü espriler yapıldı.

Kullanıcılardan bazıları, Batı’da olup biten her kötü şeyden Rusya’nın sorumlu tutulmasına atıfta bulunarak, gösteriye Rusya’nın müdahale ettiğini savundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule