MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GENÇ PİLOT AMELİYAT EDİLECEK
Türkiye'den
21 Şubat 2020 Cuma 13:00

GENÇ PİLOT AMELİYAT EDİLECEK

Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan uçağından yaralı olarak kurtulan Hollandalı pilot Pondaag’ın beyninde tümör olduğu tespit edildi. Genç pilot ameliyat edilecek

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan Pegasus Havayolları uçağından yaralı kurtulan ikinci pilotun beyninde tümör olduğu tespit edildi.

Halen sürmekte olan tedavi sırasında uçağın 29 yaşındaki Hollandalı ikinci pilotu Ferdinant Pondaag’ın beyninde tümöre rastlandı. Genç pilotun bu durumdan daha önce haberdar olmadığı ve bir hafta içerisinde ameliyat edileceği öğrenildi.

Hollandalı pilotun arkadaşlarına hitaben tümörden bahsederek “Doktorlar tümörün tamamen temizlenemeyeceğini söyledi ve yeniden oluşmaması için kullanacağım ilaçlar nedeniyle sanırım artık uçamayacağım, çok üzgünüm” mesajını paylaşması ve aynı mesajında “Ağrılarım azaldı ve artık uyuyabiliyorum. Tek dileğim biran önce ailemi görmek” dileğinde bulunması şans ve trajedinin bir arada olduğu bambaşka bir insan hikayesini gözler önüne serdi.

Uçağın ikinci pilotu Ferdinant Pondaag’ın kaza sonrasında omurgasında ağır kırıklar oluşmuş ve ameliyat edilerek suni kemik nakliyle birlikte sırtına üç metal protez takılmıştı.

Airkule.com

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Servet
 24 Şubat 2020 Pazartesi 19:13
2. Pilot Güney Kore'li diye biliyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule