MENÜ
İstanbul 11/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FREEBIRD'ÜN KOLTUKLARINI TSI ÜRETTİ
Havacılık Haberleri
10 Nisan 2019 Çarşamba 00:32

FREEBIRD'ÜN KOLTUKLARINI TSI ÜRETTİ

Yerli uçak koltuğu üreticisi TSI, yerli havayolu Freebird’in uçakları için koltuk üretti

Yerli uçak koltuğu üreticisi TSI Aviation Seats, tarifesiz (charter) uçuşları ile yolcu taşımacılığı gerçekleştiren Türk şirket Freebird Havayollarının (Hürkuş Havayolu Taşımacılık ve Tic. A.Ş.) A320-200 tipi iki uçağı için uçak koltuğu üretti.

Ağustos ayında, Freebird Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Demiral ve Mühendislik Müdürü Çağlar Ak’ın, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki TSI tesislerini ziyareti sonrası, TSI Aviation Seats Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Özyılmaz ile anlaşmalarına istinaden üretilen ekonomi sınıfı koltuklar, Freebird ile uçmaya başladı.

Türk sivil havacılığı için önemli bir iş birliği

İki Türk havacılık şirketinin gerçekleştirdiği bu işbirliği Türkiye’nin küresel havacılık merkezi olma yolundaki ilerleyişi için de önem arz ediyor. Daha önce Türk Hava Yolları’nın yeni uçakları için koltuk üretimi yapan TSI, Freebird gibi bir diğer yerli havayolunu daha portföyüne katarak havacılıktaki millileşme hareketine katkı sağladı. Şirket, gerçekleştirdiği anlaşmalar ile yabancı havayollarına da uçak koltuğu üretimi yapıyor ve yerli marka olarak büyümesini sürdürüyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule