MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FLYNAS AHL SEFERLERİNE BAŞLADI
Havacılık Haberleri
7 Haziran 2018 Perşembe 15:32

FLYNAS AHL SEFERLERİNE BAŞLADI

Suudi Arabistan’ın ilk özel havayolu şirketi olan Flynas, Sabiha Gökçen seferlerinden sonra Atatürk Havalimanı’na da uçmaya başladı

İlk uçak bugün saat 13.30’da Riyad’tan İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi. Apronda geleneksel su takı ile karşılanan uçağın yolcularına inişte lokum ikram edildi. Flynas Havayolları Sabiha Gökçen Sorumlu Müdürü İbrahim Kayaalp, 7 Haziran itibarıyla Atatürk Havalimanı’na seferlere başladıklarını belerterek, “Haftanın 3 günü Atatürk Havalimanı-Riyad olarak uçacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde Cidde de başlayacak ve haftanın her günü olacak. Sabiha Gökçen seferlerimiz haftada 14 uçuşla beraber devam ediyor.“ dedi.

Kayaalp, “Atatürk Havalimanı’na da uçmaya başlamanızın sebebi nedir ? "sorusuna, ”Bakü’ye uçuyoruz, Avusturya’ya uçuyoruz, iç hat seferlerimiz var. Türkiye’de bir trend yükselmesi var. İyi bir pazar olduğu düşünüldü. Trabzon da başlamak üzere. Haziran'ın sonuna doğru Trabzon-Riyad başlayacak.“ cevabını verdi.

Suudi Arabistan’ın ilk özel havayolu şirketi olan Flynas’ın ilk seferiyle İstanbul’a 96 yolcu geldi, 8 yolcu Riyad’a gitti.

İşte karşılamadan fotoğraflar...

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mağdur
 8 Haziran 2018 Cuma 01:28
Saçma bir yer hizmetleri şirketinde olması kalitesini gösteriyor bence
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule