MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FARNBOROUGH FUARINDA ''BOEING'' RÜZGARI
Dünyadan
9 Temmuz 2018 Pazartesi 16:22

FARNBOROUGH FUARINDA ''BOEING'' RÜZGARI

Boeing Farnborough Uluslararası Havacılık Fuarı’nda havacılık sektörünün geleceğini sergileyecek

Boeing, 16-22 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan 2018 Farnborough Fuarı’nda hava ve uzay yolculuğunun heyecan verici geleceğini açıklayacak. Fuar boyunca Boeing, hipersonik yolculuktan insanlı uzay uçuşu ve insanları Uluslararası Uzay İstasyonu’na götürecek uçan taksi CST-100 Starliner’a kadar insanların dünya üzerindeki ve uzaydaki seyahatleri konusunda devrim yaratacak yenilikleri görsel olarak sunacak.

Boeing Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan ve CEO’su Dennis Muilenburg yaptığı açıklamada, "Gelecek burada inşa ediliyor' vizyonumuzla Boeing olarak inovasyona ve kazanmaya öncülük ediyoruz. Geleceğin teknolojilerini ve temel ürünlerimizi, fuar süresince açık olacak eşsiz bir sergi ile sunacağız” dedi.

Fuara gelecek ziyaretçiler, sanal ve karma gerçeklik cihazları aracılığıyla 360 derecelik büyük bir simülatörü kullanabilecek veya yeni nesil uçaklara binebilecekler. İnteraktif sergi, Boeing'in en son uçak ve hizmet ürünleri ailesini sergiliyor ve ziyaretçilere, şirketin havacılık alanında yenilikçiliğinin ikinci yüzyılında neleri geliştirdiğine dair ön bilgiler veriyor. Sergi (P7) Salon 1'in karşısında yer alacak.

Uçuş Gösterileri ve Statik Sergilemeler

2019'da hizmete girmesi planlanan 737 MAX 7, 16-19 Temmuz tarihlerinde uçuş gösterileri ile bir havacılık fuarında ilk kez boy gösterecek. Teknoloji gelişmeler, 737 MAX 7'nin 1.000 deniz mili daha fazla uçmasını ve selefi 737-700'den daha fazla yolcu taşımasını sağlarken, koltuk başına yüzde 18 daha düşük yakıt maliyeti sağlıyor.

Fuarda sergilenen diğer ticari uçaklar arasında Air Italy 737 MAX 8, Biman Bangladesh 787-8, Qatar Airways 777-300ER, CargoLogicAir ve Qatar Airways 747-8 Freighters ve 16-18 Temmuz tarihleri ​​arasında Cargo Village’da yer alacak Boeing Royal Air Maroc 767 Boeing Converted Freighter yer alıyor. Boeing ayrıca, kargo uçakları ailesini ve Hizmet ürünleriyle sunduğu kullanım süresi taahhüdünü sergilemek için Cargo Village’a katılacak.

ABD Savunma Bakanlığı’nın, the AH-64 Apache helikopteri, CH-47 Chinook helikopteri, F/A-18F Super Hornet savaş uçağı, F-15 E Strike Eagle taarruz uçağı veC-17 Globemaster askeri yük taşıma uçağı da dahil olmak üzere birçok Boeing platformunu sergilemesi bekleniyor.

Üst Düzey Katılım

Fuardaki üst düzey Boeing temsilcileri arasında Boeing Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan ve CEO’su Dennis Muilenburg, Finans Direktörü ve Kurumsal Performans & Strateji Başkan Yardımcısı Greg Smith ve şirketin üç iş biriminin başkanları yer alacak:

  • Boeing Ticari Uçaklar Başkanı ve CEO’su Kevin McAllister;
  •  Boeing Savunma, Uzay ve Güvenlik Başkanı ve CEO’su Leanne Caret;
  • Boeing Global Hizmetler Başkanı ve CEO’su Stan Deal.

Fuardaki diğer üst düzey Boeing temsilcileri şu şekilde olacak:

  • Greg Hyslop, Mühendislik, Test ve Teknoloji, Baş Teknoloji Sorumlusu, Kıdemli Başkan Yardımcısı
  • Ted Colbert, Bilişim Teknolojileri ve Veri Analitiği, Bilişim Kurulu Başkanı ve Kıdemli Başkan Yardımcısı
  • Marc Allen, Boeing International Başkanı

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule