MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ESENBOĞA İÇİN UZAK ROTA TALEBİ
Havacılık Haberleri
20 Ocak 2019 Pazar 12:40

ESENBOĞA İÇİN UZAK ROTA TALEBİ

Ankara'dan Roma'ya direkt uçuşlar tekrar başladı. ATO Başkanı Baran, "3 tane de uzak uçuş istiyoruz. Bunlar da Amerika, Çin ve Uzakdoğu'dan bir ülke daha" dedi

60 yıllık aranın ardından Roma'ya Ankara'dan direkt uçuşun başlamasının ardından Ankara Ticaret Odası (ATO) hedef büyüttü. ATO Başkanı Gürsel Baran, "Roma, Tiflis ve Londra uçuşları için takvim çalışıyor. 3 tane de uzak ülkelere uçuş istiyoruz. Bunlar da Amerika, Çin ve Uzakdoğu'dan bir ülke daha" ifadelerini kullandı. Baran, şunları söyledi:

GÜNDE 1 UÇAK DOLUYOR

"Direkt uçuşları alamadığımız sürece Ankara için 3 sac ayağından biri açıkta kalıyor. Aktarmalı yolcu sağlık turizmi için mümkün değil. Amerika'ya Ankara ve İç Anadolu olarak günde 1 uçak dolduruyoruz. Haftada 1-2 uçuşa da razıyız" dedi. Baran, bir heyetle Ankara'dan Roma'ya ilk uçuşa destek vermek için Roma'ya gitti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baran, yaptıkları ankete göre ABD için günde bir uçak doldurduklarını belirterek, "ATO olarak elimizden gelen her ne varsa yapacağız. Elimizi taşın altına koyuyoruz" dedi.

Beypazarı'nın ne eksiği var?

"Ankara üzeri örtülmüş gizli bir hazine gibi" diyen Baran, şunları söyledi:

"Organizasyon eksikliği var. 26 yıldır milli maş oynanmıyor kimse dert edinmez mi? Bu hükümetimizin değil ilgililerimizin problemi. İsviçre'de bir kasaba olan Davos'a dünyayı topluyorlar. Benim Beypazarı'mın buradan ne farkı var?”

 Miray Çimen-AKŞAM

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule