MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERCAN HAVALİMANI'NDA YILBAŞI REKORU
Havacılık Haberleri
26 Aralık 2019 Perşembe 16:12

ERCAN HAVALİMANI'NDA YILBAŞI REKORU

Ercan Havalimanı, 2020 yılının ilk günü 112 uçağa hizmet vererek yeni bir rekora imza atacak

Yeni yıl öncesi ve sonrasında Ercan Havalimanı yine yoğun bir hafta geçirecek. Havalimanı 2020’nin ilk günü 112 uçağa hizmet vererek yeni bir rekora daha imza atacak.

10 günde 724 sefer

Ercan Havalimanı yeni yıl öncesi ve sonrasında özel uçaklar hariç, 724 uçağa ve giriş-çıkış yapan binlerce yolcuya hizmet verecek; Ercan, 2020’nin ilk günü olan 1 Ocak 2020’de 112 uçaklık trafikle tarihi bir gün daha yaşayacak.

T&T Havalimanı İşletmeciliği’nden yapılan açıklamaya göre, Ercan Havalimanı 27 Aralık 2019 ile 5 Ocak 2020 tarihleri arasında 724 uçağa ev sahipliği yapacak. T&T Havalimanı İşletmeciliği yolcuların uçuşlarını güvenli ve rahat gerçekleştirebilmeleri için sektör ile birlikte tüm önlemleri aldı. Havaalanında en fazla yoğunluk yeni yılın ilk günü yaşanacak. Ercan Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren Pegasus Hava Yolları, Türk Hava Yolları, Anadolujet Hava Yolları ve Atlas Global Hava Yolları yeni yıl nedeniyle ek seferler koymuş durumda.

Tüm önlemleri aldık

T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik, yeni yıl dolayısıyla Ercan Havalimanı’nı kullanan yolcuların rahat giriş ve çıkış yapabilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını söyledi.

Özçelik, yılbaşı öncesinde Sivil Havacılık Dairesi, Pegasus Hava Yolları, Türk Hava Yolları (THY), AnadoluJet Hava yolları, AtlasGlobal Hava Yolları, İstanbul Handling, polis, muhaceret, sağlık ve Gümrük Dairesi ile koordinasyonun yapıldığını ve gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule