MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EN CÖMERT BİLETİ SUNUYOR
Havacılık Haberleri
14 Nisan 2021 Çarşamba 11:47

EN CÖMERT BİLETİ SUNUYOR

Emirates, yolcularına biletlerini 36 aya kadar istedikleri zaman kullanma olanağı ve esnekliği sağlayarak sektörün en cömert geçerli biletini sunuyor

Emirates, yolcularına seyahat planlamalarını yapmaları için daha da fazla güven ve esneklik sunacak olan rezervasyon politikalarına yaptığı son güncellemeleri duyurdu.

31 Aralık 2021 tarihine kadar seyahat etmek üzere 31 Mart 2021 tarihinden önce düzenlenmiş biletleri olan yolcular, eski politikaya göre 24 aylık bir uzatma yerine, artık seyahatlerini 36 ay içerisinde herhangi bir zamanda yeniden rezerve edebilecekler. Seyahatin orjinal biletin düzenlendiği tarihten itibaren 1125 gün içerisinde tamamlanması gerekiyor. 

31 Aralık 2021 öncesinde seyahat etmek üzere 01 Nisan 2021 tarihinden sonra düzenlenmiş biletleri olan yolcular ise, biletlerini 24 ay içerisinde herhangi bir zamanda kullanabilecekler. Seyahatin orjinal biletin düzenlendiği tarihten itibaren 760 gün içerisinde tamamlanması gerekiyor.

Biletin yeniden düzenlenmesine ilişkin değişiklik ücretlerinden feragat edilecek ve Emirates biletlerinin kullanılmamış kısımları cezasız olarak iade edilebilecek.

emirates.com veya havayolunun satış ve iletişim merkezleri aracılığıyla doğrudan Emirates tarafından düzenlenmiş biletleri olan yolcuların, biletler otomatik olarak uzatılacağı için, Emirates’le irtibata geçmeleri gerekli değil. Biletlerini bir seyahat acentesi vasıtasıyla alan yolcuların, biletlerini yeniden düzenletmek üzere son kullanma tarihinden önce acenteleriyle irtibata geçmeleri gerekiyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule