MENÜ
İstanbul 15/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMİRATES UÇAĞI KARANTİNAYA ALINDI
Türkiye'den
5 Eylül 2018 Çarşamba 18:07

EMİRATES UÇAĞI KARANTİNAYA ALINDI

John F. Kennedy Havalimanı'na inen Emirates uçağı karantina altına alındı

Dubai  New York  seferini yapan Emirtase'e ait uçak  John F. Kennedy Havalimanı'nda indikten sonra  uçaktaki  100 yolcunun kendini hasta hissettiğini söylemesi üzerine karantina altına alındı.

Havalimanı yetkililerinin verdiği bilgiye göre; havalimanına inen  uçak içerisindeki 100 yolcunun kendini hasta hissettiğini söylemesi üzerine karantinaya alındı.

Uçakta  500 yolcu bulunuyor. Uçak  terminalden uzak tutulurken sağlık yetkililerinin konuyla ilgili bilgilendirildiği ve araştırmanın  başlatıldığı bildirildi.

EMIRATES'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Emirates'den bir açıklama geldi:

Bugün, Dubai-New York seferini yapan EK 203 sefer sayılı uçuş hakkında yapılan Emirates açıklamasını aşağıda dikkatinize sunarız:

Emirates Havayolu olarak, EK 203 sefer sayılı uçuşta bulunan tüm yolcuların uçaktan ayrıldığını teyit ederiz. Tüm yolcular, uçaktan ayrılmadan önce yerel sağlık yetkilileri tarafından sağlık taramasından geçirilmiş; 3 yolcu ve 7 personel ise daha fazla tıbbi bakım ve değerlendirme için hastaneye transfer edilmiştir. 9 yolcu, uçağın yakınındaki alanda ek tıbbi taramadan geçirilmiş ve gitmelerinde bir sakınca bulunmamıştır. Yolcuların geri kalanı ise gümrük geçişlerini yapmıştır. Mürettebatımız ve yer hizmetleri personelimiz, bu taramalar sırasında yetkililerle tam bir iş birliğine gitmiş ve ilgili uçak Emirates'e teslim edilmiştir.

Gelen uçuşun gecikmesi nedeniyle, JFK'den Dubai'ye dönüş yapan EK204 sefer sayılı uçuş yaklaşık 3 saat gecikecektir. Dubai’de bağlantılı uçuşu olan ve bu gecikmeden etkilenecek yolculara, Emirates personeli yeniden rezervasyon yapmak konusunda yardımcı olacaktır.

Müşterilerimize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, müşterilerimizin ve mürettebatımızın güvenliği ve refahının her zaman önceliğimiz olduğunu belirtiriz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Emirates Havayolu

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule