MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'TEN ÖZEL FIRSATLAR
Seyahat Rotası
4 Kasım 2019 Pazartesi 18:52

EMIRATES'TEN ÖZEL FIRSATLAR

Emirates, 4-30 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı uçuşlarda, Economy ve Business Class’ta 70 noktaya avantajlı fiyatlar sunuyor

Emirates Havayolu, 4 -30 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı çıkışlı satın alınan Economy ve Business Class biletlere özel fiyat imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 4 Kasım- 30 Haziran 2020 tarihleri arasında 400 Dolar’a varan indirimlerle seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

Emirates, ayrıca 26 Aralık 2019- 1 Şubat 2020 arasında gerçekleşecek 2020 Dubai Alışveriş Festivali’ne özel olarak sunduğu ekstra bagaj hakkı ile yolculara doyasıya alışveriş imkânı tanıyor. Birçok kişinin dört gözle beklediği beş haftalık festivalde, yolculara, çeşitli alışveriş mağazalarında, moda, mücevher, elektronik eşya ve daha birçok alandaki sıra dışı indirimler ve ödüller sunuluyor.

Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler biletlerini www.emirates.com.tr  sitesi veya tüm Emirates ofis ve seyahat acenteleri üzerinden satın alabiliyor.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule