MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'TE REKOR REZERVASYON
Havacılık Haberleri
24 Haziran 2022 Cuma 19:30

EMIRATES'TE REKOR REZERVASYON

BAE'de rekor rezervasyon seviyelerine ulaşan Emirates, yolcularını şimdiden rezervasyon yapmaya çağırıyor

Pandeminin etkilerinden çıkarken, Emirates, Haziran ve Temmuz ayları arasında BAE'den haftalık 2.400'den fazla uçuşla 550 binden fazla yolcunun seyahat etmesi beklenen, şimdiye kadar ki en yoğun dönemine hazırlanmakla meşgul. Yaz tarifesini genişleterek uçuş sayısını ve sıklığını mümkün olan her yerde artırmaya devam eden havayolu, talebi karşılamak için bu yaz pandemi öncesi kapasitesine yaklaşık yüzde 80 oranında ulaşacak ve seferlerini haftada 1 milyondan fazla koltukla gerçekleştirecek.

Yaz tatilleri yaklaştıkça günlük rezervasyon hacimleri hızlanıyor ve Emirates, tatil veya seyahatlerini planlamamış yolcularını tercih ettikleri tarihlerde ve uçuşlarda seyahat edebilmelerini sağlamak için şimdiden rezervasyon yaptırmaya çağırıyor.

Bu yıl BAE'den seyahat edecek yolcular, Emirates'in uçtuğu Birleşik Krallık'taki altı, Hindistan’daki dokuz noktaya, Kahire, Amman, Manila ve Beyrut’a giderek ailelerini ve arkadaşlarını ziyaret edecekler. Giderek daha fazla sayıda ülkenin kapılarını turizme açması ve ülkeye giriş kısıtlamalarını kaldırmasıyla birlikte, BAE çıkışlı seyahat trafiği de uzun yaz tatilleri için Bangkok, İstanbul, Viyana, Zürih, Nice, Phuket, Singapur, Oslo, Kuala Lumpur, Brisbane ve ABD'nin batı kıyısına giden, çoğu aileler ve çiftlerden oluşan çok sayıda gezginle tüm zamanların en yüksek seviyesinde olacak.

Pek çok yolcu seyahat etmek için neredeyse iki yıldır beklediğinden, Emirates olağanüstü bir uçak içi konforu ve yerde kusursuz bir yolculuk sunmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule