MENÜ
İstanbul 18/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES SKYWARDS DAHA DA BÜYÜDÜ
Dünyadan
6 Ağustos 2018 Pazartesi 15:52

EMIRATES SKYWARDS DAHA DA BÜYÜDÜ

Emirates Skywards, flydubai’nin sık yolculuk yapanlara yönelik programı olan OPEN’ın yerini alarak hem Emirates Havayolu hem de flydubai’nin sadakat programı oldu.

Sadakat programındaki düzenleme ile Emirates Skywards üyelerinin, her iki havayolu ile yaptıkları uçuşlarda, Skywards Milleri ve Statü Milleri kazanmalarına imkân tanınıyor. Eski OPEN üyeleri, flydubai ile Mil kazanmaya devam etmek için, Emirates Skywards üyesi olabilecek.

Her iki havayolu şirketine yönelik sadakat programındaki düzenleme, Emirates ve flydubai’nin genişletilmiş küresel ağı dahilindeki ortak uçuşlar ve havaalanı operasyonlarını da içeren çeşitli ortaklıklar üzerine kuruldu.

Emirates Skywards Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr. Nejib Ben Khedher konuya dair yaptığı açıklamada: “Sadakat programımızın hem Emirates Havayolu hem de flydubai’yi de içerecek şekilde genişletilmesinden dolayı memnuniyet duyuyoruz. Bu stratejik hamle, üyelerimize, genişletilmiş küresel ağımızda mil kazanarak harcama konusunda daha fazla fayda ve her iki havayolu şirketinin önemli imtiyazlarını kazandıracak” dedi.

Emirates Skywards üyeleri, tüm flydubai uçuşlarından Skywards Milleri ve Statü Milleri kazanabilecekler. Üyeler ayrıca, Skywards Milleri ya da nakit Mil kombinasyonunu, flydubai uçuşlarını* rezerve etmek ve önceden sipariş edilen yemekler ya da diz mesafesi geniş koltuk gibi ekstralar için ödeme yapmak üzere kullanabilecekler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule