MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES PİLOT ARIYOR
Havacılık Haberleri
10 Ağustos 2022 Çarşamba 11:29

EMIRATES PİLOT ARIYOR

Emirates, kariyerlerini zirveye taşımak ve Dubai yaşam tarzının keyfini çıkarmak için yeni Yardımcı Pilotlar arıyor

Dünyanın en büyük Airbus A380 ve Boeing 777 uçak filosuna sahip olan Emirates, havayolunun olağanüstü güvenlik, teknik uzmanlık ve yolcu deneyimi standartlarını karşılayan Yardımcı Pilotlar alacağını duyurdu. Başarılı adaylar, Emirates’in tamamı geniş gövdeli filosu ve sürekli genişleyen global uçuş ağı ile kariyerlerinde çıtayı daha da yukarıya taşıyarak, dinamik Dubai kentinde mükemmel bir yaşımın tadını çıkaracaklar. 

Emirates Yardımcı Pilotlar için, altı kıtada 140 uçuş noktasına yayılan uçuş ağı boyunca, 265 Airbus ve Boeing uçaktan oluşan dünyanın en genç ve en modern filolarından birini uçurmak anlamına geliyor. Ayrıca pilotlar, Emirates’in filosunu yenilemek için yaptığı sürekli yatırımlar sayesinde ilerleyen yıllarda Boeing 787-9 Dreamliner, Boeing 777-X ve Airbus A350-900 uçakları da kullanacaklar.

Emirates pilotları, özel olarak tasarlanmış ortamlarda yüksek beceriye sahip eğitmenlerle kurum içinde sağlam ve kanıta dayalı eğitimler alıyor. Havayolunun en son teknolojiye sahip eğitim tesisinde Boeing 777 ve Airbus 380 uçaklar için 10 adet tam uçuş simülatörü bulunuyor.

Havayolunun büyümesi yardımcı pilotların kariyerlerinde, kaptan pilot, teknik pilot, standartlardan sorumlu kaptan pilot, kontrol pilotu ve eğitmen olarak ilerleyebilecekleri sayısız fırsat sunuyor. 

Emirates, pilotlar ve ailelerine eşsiz bir yaşam sürmeleri için vergiden muaf maaş, cömert konaklama ve eğitim harcırahı, mükemmel sağlık ve diş sigortası gibi çeşitli avantajlar sunuyor. Çalışanlar, havayolunun global uçuş ağı genelinde arkadaşlarının biletleri de dahil olmak üzere tüm aileleri için ayrıcalıklı kargo ve seyahat avantajlarından faydalanabilmektedir. Ayrıca, Emirates Platinum kart, yurt içinde ve yurt dışında binlerce mağaza ve konaklama tesisinde çeşitli ayrıcalıklar ve indirimler sunuyor.

Pilotlar, özel günlerde sevdikleriyle kaliteli zaman geçirme fırsatına sahip olmak için Emirates’in gelişmiş görev çizelgesi sistemi üzerinden tercih ettikleri uçuşları ve varış noktalarını belirtebiliyorlar. Emirates’in uçuş mürettebatı işe gidiş ve dönüşlerde her gün şoförlü araç hizmetinden faydalanmakta ve şirketin genel merkezindeki hızlı geçişli check-in tesislerinden geçiyor.

Uçuş ve kabin ekibi, Emirates’in Dubai merkezindeki çok kültürlü ortamı yansıtan bir iş birliği ve dostluk ruhuyla çalışıyor. Şehir, güvenli, emniyetli, canlı ve teknolojiyi yakından takip etmesiyle ünlüdür. Her yıl düzenlenen büyük spor etkinlikleri, çok çeşitli yaşam tarzı aktiviteleri, birinci sınıf ağırlama ve yemek imkanları, büyüleyici cazibe noktaları, uluslararası okullar ve hastaneler, mükemmel bir altyapı sayesinde Dubai milyonların tercih ettiği bir şehir haline geldi.

Havayolu güç kazanmaya devam ederken, Emirates dünyanın en yoğun ve en iyi havalimanlarından biri olan ödüllü Dubai Uluslararası Havalimanı’ndaki hizmetlerini artırıyor. 

Yardımcı Pilot pozisyonuna başvuran adayların çok motorlu ve çok mürettebatlı uçaklarda deneyim sahibi olması, geçerli bir ICAO Uçak Pilotu Ruhsatına ve 20 tonluk MTOW (maksimum kalkış ağırlığı) uçakla en az 2.000 saat uçuş tecrübesine sahip olması gerekiyor.  

İlgilenen adaylar aşağıdaki adresten uygunluk kriterleri hakkında daha fazla bilgi alabilir ve çevrimiçi başvuruda bulunabilirler:

https://www.emiratesgroupcareers.com/pilots/

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule