MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES PENANG SEFERLERİNE BAŞLIYOR
Seyahat Rotası
29 Ocak 2020 Çarşamba 14:34

EMIRATES PENANG SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Emirates Singapur aktarmalı Penang seferlerine başlıyor

Emirates Singapur aktarmalı Penang seferlerine başlıyor. Penang Emirates'in Malezya'daki ikinci destinasyonu olacak. Emirates bugün yaptığı açıklama ile, 9 Nisan 2020'den itibaren Singapur (SIN) üzerinden Dubai'den (DXB) Penang Uluslararası Havalimanı'na (PEN) yeni bir günlük sefer başlatma planını duyurdu. Yolcular Economy Class’ta 628 Dolar’dan, Business Class’ta ise 2.944 Dolar’dan başlayan fiyatlarla iyisiyle uçma fırsatını yakalıyorlar.

Penang, Emirates'in halihazırda günde üç sefer olmak üzere1996'dan beri seferler düzenlediği başkent Kuala Lumpur'dan sonra, Malezya’daki ikinci destinasyonu olacak. Bu seferler, First Class’ta sekiz özel süit, Business Class’ta 42 yatağa dönüşebilen koltuk ve Ekonomi Sınıfında ise 304 geniş koltuktan oluşan üç sınıflı yapıya sahip Boeing 777-300ER ile gerçekleştirilecek.

Malezya'nın kuzey-batı kıyısında yer alan eyalet, bir anakara bölümünün yanı sıra, Malezya'nın iki en uzun karayolu köprüsüyle bağlanan bir adadan oluşuyor. Penang, ülkenin ikinci en kalabalık şehri ve zengin toprakları ve mimarisi, canlı, çok kültürlü toplumu, modern eğlence ve alışveriş seçenekleri, mutfağı ve sahillerinin ve tepelerinin doğal güzelliği ile biliniyor. Şehir, UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alıyor ve turistler için çeşitli cazibe merkezlerine ev sahipliği yapıyor. Penang, turistlere hitap etmesinin yanısıra aynı zamanda önemli bir ticaret ve sanayi şehri olmasıyla iş dünyasından insanlarını cezbetmesiyle de Malezya'da ekonomik bir güç merkezi olarak kabul görüyor.

Emirates’in Ticari Genel Müdürü Adnan Kazim, "Penang, turizm, iş seyahatleri ve medikal turizm alanında önemli bir merkez olup gelen yolcu artış düzeylerine bakıldığında, ülkenin ziyaretçi sayısındaki artışla da tutarlıdır. 20 yılı aşkın bir süredir Kuala Lumpur Malezya’ya üç seferle hizmet vermekteyiz ve planlanan Penang seferlerinin başlamasıyla, tatil ve iş amacıyla Malezya'ya gelen ve Malezya’dan seyahat eden artan yolcu taleplerini karşılamamızda yardımcı olacak. Penang ile Singapur arasındaki uçuşların iki kardeş şehri birbirine bağlayacağı ve Güney Doğu Asya'daki yolcular için bağlantıları artıracağı için de mutluyuz" diye konuştu.

Tüm kabin sınıflarında müşteriler, Emirates ile seyahat ederken sektör lideri özelliklerin ve çok uluslu kabin mürettebatının sunduğu konforlu hizmetin yanı sıra uçak içi eğlence sistemi ‘ice’ ile en yeni film, müzik ve oyunların da yer aldığı 4.500'ün üzerinde kanalla, bölgesel lezzetlerin ve ücretsiz içeceklerin tadını çıkararak keyifli bir yolculuk yapacaklar. Ailelere çocuklarıyla zahmetsiz bir seyahat deneyimi yaşamaları için ise, özel ürün ve hizmetler de sunmaktayız.

Yeni sefer ayrıca, Emirates'in kargo birimi olan Emirates SkyCargo'nun uçuşta 15 tona kadar kargo kapasitesi sunması, Malezyalı işletmelere yarı iletkenler, diz üstü bilgisayarlar, diğer tüketici ürünleri gibi elektronik ürünler ve bileşenler dahil havacılık, petrol ve gaz ile yenilenebilir enerji, diğer sektörler içinse yedek parçalar gibi alanlarda ihracatlarını artırma fırsatı veriyor. 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule