MENÜ
İstanbul 16/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'İN A380'İ İSTANBUL'DA
Havacılık Haberleri
5 Ekim 2021 Salı 16:34

EMIRATES'İN A380'İ İSTANBUL'DA

Emirates’in ikonik çift katlı jumbo jeti A380, İstanbul Havalimanı'na başlayan günlük tarifeli uçuşlarını kutlamak üzere bugün İstanbul'a indi. 1 Ekim'de İstanbul'a günlük A380 uçuşlarına başlayan Emirates ayrıca bugün ilk defa ikonik çift katlı uçağı 4 sınıfıyla İstanbul'da yolcularla buluştu

EK123 sefer sayısı ile gerçekleşen özel uçuşa, Uluslararası İlişkiler Kıdemli Başkan Yardımcısı Şeyh Majid Al Mualla ve Ticari Operasyonlar (Körfez, Orta Doğu ve Orta Asya) Kıdemli Başkan Yardımcısı Adil Al Ghaith liderliğindeki bir VIP heyeti katıldı.


Saat 14.25'te İstanbul Havalimanı'na inen uçak follow me araçları ile karşılanırken, Emirates heyetini İstanbul Havalimanı yetkilileri karşıladı.

İGA Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul, Emirates'in dünyanın en büyük uçağı A380 ile İstanbul seferlerine başlamasından mutluluk duyduğunu söyledi. İnankul, İstanbul Dubai seferlerinin hem İstanbul Havalimanı, hem de Emirates markalarına değer katacağını sözlerine ekledi. 

Emirates Ticari Operasyonlar (Körfez, Orta Doğu ve Orta Asya) Kıdemli Başkan Yardımcısı  Adil Al Ghaith ise şöyle konuştu: “Emirates, açıldığından beri A380'i bu muhteşem yeni İstanbul Havalimanı'na getirmeye hevesliydi. A380 ile şu anda hizmet verdiğimiz diğer birçok büyük şehir gibi bu güzel şehirde de, nihayet amiral gemimizi görmekten mutluluk duyuyoruz. Türkiye, Emirates için önemli bir pazar. Kuruluşumuzun ilk yıllarında uçtuğumuz ilk noktalardan biriydi. O zamandan beri, 1987'den bugüne 23.000'den fazla uçuşta altı milyon yolcu taşıdık."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule