MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'E İKİ ÖDÜL BİRDEN
Havacılık Haberleri
12 Eylül 2018 Çarşamba 11:22

EMIRATES'E İKİ ÖDÜL BİRDEN

Emirates Havayolu, Conde Nast Traveller okuyucuları tarafından ‘En İyi Business Class Havayolu’ ve ‘Uzun Mesafe Uçan En İyi Havayolu’ seçildi

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates, Conde Nast Traveller Okuyucu ödüllerinde ‘En İyi Business Class Havayolu’ ve ‘Uzun Mesafe Uçan En İyi Havayolu’ seçilerek, iki ödül birden kazanma başarısı gösterdi. Şirket, geçmişte de dünyadaki en iyi seyahat deneyimlerine yönelik Condé Nast Traveller okuyucularının oyları ile, prestijli ödüller kazandı. Condé Nast Traveller Okuyucuları Seyahat Ödülleri 2018 anketi, 4 Mart 2018 ve 3 Mayıs 2018 tarihleri arasında, internet üzerinden gerçekleştirildi.

Londra’da yapılan törende ödülü alan, Emirates’in Birleşik Krallık Bölüm Başkan Yardımcısı Richard Jewsbury konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Condé Nast Traveller okuyucuları tarafından, dünyanın en iyi havayollarından birisi olarak tanınmanın onurunu yaşıyoruz.Sunduğumuz ürünlerde çıtayı sürekli yükselterek ve yolcuların beklentilerinin ötesine geçerek hem havada hem de karada mümkün olan en iyi deneyimi sağlamaya kararlıyız. Hem iş dünyasının hem de eğlence amaçlı seyahat edenlerin Emirates’i, tercih ettikleri havayolu olarak seçmelerinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule