MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'E BİR ÖDÜL DAHA
Dünyadan
30 Eylül 2019 Pazartesi 11:04

EMIRATES'E BİR ÖDÜL DAHA

Emirates Havayolu, 2019 Sunday Times Üst Düzey Marka Ödüllerinde, İş Dünyası kategorisinde En İyi Uluslararası Havayolu unvanını ve Grand Prix ödülü olan, Gözde Markalar kategorisinde ise ikinciliği elde etti

Emirates Havayolu, Johannesburg’ta, The Venue at The Houghton’da düzenlenen, 2019 Sunday Times Üst Düzey Marka Ödüllerinde, İş Dünyası kategorisinde En İyi Uluslararası Havayolu unvanına layık görülürken, Grand Prix ödülü olan, Gözde Markalar kategorisinde ise ikinci olarak büyük bir başarı elde etti.

Yirminci yılını kutlayan, The Sunday Times Üst Düzey Marka Anketi, tüketicilerin, şirketlere yönelik düşüncelerini ortaya koyan, ülkedeki en prestijli gösterge olarak görülüyor. İş Dünyası kategorisindeki sonuçlar, 450’den fazla üst düzey iş dünyası yöneticisi ve karar vericileri ile yapılan çevrimiçi görüşmeye dayalı olarak belirleniyor.

Emirates Güney Afrika Bölge Müdürü Fouad Caaunhye yaptığı açıklamada “Uçak içi ürün ve seyahat deneyimimizin Sunday Times ve Güney Afrikalı yolcularımız tarafından tanınması bizim için en önemli gurur kaynağı. Güney Afrika’da, yolcularımızın anılarında yer alacak deneyimleri sürekli sağlayacak, kararlı ve tutkulu bir ekibimiz var ve bu ödül de onların bu konudaki çabalarının bir parçası” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule