MENÜ
İstanbul 10/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES CEO’SU ÖZÜR DİLEDİ
Havacılık Haberleri
20 Nisan 2024 Cumartesi 11:45

EMIRATES CEO’SU ÖZÜR DİLEDİ

Şiddetli fırtına ve yağışlar nedeniyle, geçtiğimiz hafta boyunca Dubai’de felç olan ulaşımdan ötürü 400 seferini iptal eden Emirates CEO’su Tim Clark, müşterilerine mektup yazarak özür diledi

Dubai’de Pazartesi akşamı bir anda bastıran fırtına ve şiddetli yağış, salı akşamına kadar sürdü. Son 75 yılın en şiddetli yağışlarında iki yıllık yağmur bir günde yağdı. Yerel medyaya göre nedeni ‘bulut tohumlaması’; uzmanlara göre ise ‘iklim değişikliği’ olarak öne sürüldü.

Fırtına ve şiddetli yağış hava ulaşımını da altüst etti. Dubai Havalimanı sular altında kaldı. Çok sayıda sefer iptal oldu, saatler süren gecikmeler yaşandı.

Emirates CEO’su Tim Clark, müşterilerine açık mektup yazarak özür diledi.

Operasyonel olarak en zorlu haftalardan birini geride bıraktıklarını vurgulayan Tim Clark, “Bu süre zarfında seyahat planları bozulan her müşterimize en içten özürlerimizi sunmak istiyorum. Şiddetli fırtına ve yağmur, şehirlerdeki faaliyetleri kesintiye uğrattı. Dubai'deki 7/24 hizmet veren merkezimiz açık kaldı ve güvenlik için seferlerimiz azaltıldı. Sular altında kalan yollar, müşterilerimizin, pilotlarımızın, kabin ekibimizin ve havalimanı çalışanlarımızın ulaşımına ve görevlerine engel oldu. 400 uçuşu iptal etmek ve daha fazlasını ertelemek zorunda kaldık” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule