MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN HAFİF İŞ JETİ
Havacılık Haberleri
20 Mart 2018 Salı 16:10

DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN HAFİF İŞ JETİ

Hava taşımacılığı konusunda son yıllarda önemli başarılara imza atan Honda, HondaJet modeli ile 2017 yılında kendi segmentinde en çok tercih edilen jet markası oldu

Dünyanın en yüksek irtifada uçabilen en hızlı jeti olan HondaJet, 2017 yılında kendi segmentinde en çok tercih edilen model oldu. Sahip olduğu mühendislik özelliğiyle aynı zamanda dünyanın en verimli ve en sessiz jeti olma özelliğine de sahip olan HondaJet, 2017 yılında dünya genelinde gerçekleştirdiği 43 adetlik teslimatla bu alanda sınıfının lideri olmayı başardı. Genel Havalılık İmalatçıları Birliği (GAMA) tarafından sağlanan verilere göre, Honda Aircraft Company tarafından üretilerek satışa sunulan HondaJet, havacılık sektöründe de pek çok ilki temsil eden nadir uçaklardan biri olarak öne çıkıyor.

Benzersiz kanat üstü motor konfigürasyonu sayesinde dünyanın en yüksek performanslı ve en ekonomik jeti olan HondaHet, 2017 yılında Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa ve Asya'daki müşterilere toplam 43 uçak teslim etti. Her geçen gün daha fazla sipariş alan Honda, buna bağlı olarak üretim kapasitesini de artırmaya devam ediyor. Honda Aircraft Company, Greensboro-Kuzey Carolina'da bulunan 133 dönümlük merkezinde ayda dört adetlik jet üretimi gerçekleştiriyor. 2015 yılının sonlarında Federal Havacılık İdaresi'nden (FAA) tip onayını kazanan HondaJet, o tarihten bu yana havacılık alanında çok önemli kilometre taşlarına imza atarak kendi kategorisinin en gelişmiş jeti olarak kendini kanıtlamayı başardı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule