MENÜ
İstanbul 14/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DUBAİ SULAR ALTINDA
Dünyadan
17 Nisan 2024 Çarşamba 06:58

DUBAİ SULAR ALTINDA

Körfez ülkelerinde şiddetli yağış etkili oldu. Pek çok bölge sel altında kalırken Dubai Uluslararası Havalimanı'nında çekilen görüntüler viral oldu

Şiddetli yağışlar Körfez ülkelerinde hayatı olumsuz etkiledi. Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yağışlar nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi.

Dubai Uluslararası Havalimanı sular altında kaldı. Fly Dubai'ye ait bir uçağın sel sularında güçlükle ilerlediği anları gösteren video sosyal medyada yayıldı.

Dubai Havalimanı'ndan dün yapılan açıklamada "Yoğun fırtına nedeniyle operasyonlar bu öğleden sonra 25 dakika süreyle geçici olarak durduruldu ancak daha sonra yeniden başladı ve şu anda toparlanma modunda. Bu sabah saat 12.02'den itibaren toplam 21 gidiş, 24 iç uçuş iptal edildi, 3 uçuş ise diğer komşu havalimanlarına yönlendirildi" denildi.

Yağış nedeniyle su baskınları meydana gelirken, sokak ve caddelerdeki bazı arabalar da su altında kaldı.

Sağanak yapış BAE’nin yanı sıra Umman, Bahreyn ve Suudi Arabistan’da da etkili oldu.

Umman’da şiddetli yağışlar nedeniyle Muskat, Musendem, El-Bureymi, Ez-Zahira, Dahiliyye ve El-Batine başta olmak üzere birçok bölge sular altında kaldı. Ummanlı yetkililer şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 18’e yükseldiğini duyurdu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule