MENÜ
İstanbul 16/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DÖNÜŞ TAKVİMİ HAZIRLIYOR
Havacılık Haberleri
14 Nisan 2021 Çarşamba 11:05

DÖNÜŞ TAKVİMİ HAZIRLIYOR

Rus havayolu şirketi Pobeda, Türkiye’den dönüş seferlerinin takvimini hazırlıyor

Rus havayolu şirketi Pobeda’nın, tüm yolcularının Türkiye'den Rusya’ya dönüşü ile ilgili program hazırladığı, şu anda bu sayının yaklaşık 7 bin kişi olduğu, iptal edilen uçuşların bilet ücretlerinin ise yolculara otomatik olarak iade edildiği bildirildi.

Rus havayolu şirketi Aeroflot bünyesinde düşük fiyata hizmet sunan Pobeda tarafından yapılan açıklamada, tüm yolcularının Türkiye'den Rusya’ya dönüşü ile ilgili program hazırladığı, şu anda bu sayının yaklaşık 7 bin kişi olduğu, iptal edilen uçuşların bilet ücretlerinin ise yolculara otomatik olarak iade edildiği belirtildi.

Açıklamada, “Pobeda şirketi, Rusya hükümetinin Rusya ile Türkiye arasındaki hava trafiğine getirdiği kısıtlamalara bağlı olarak uçuş programını 15 Nisan - 1 Haziran 2021 arasındaki dönem için revize etti. Değişiklikler, Moskova'dan Antalya ve Gazipaşa'ya, ayrıca Yekaterinburg, Kazan, Moskova, Mineralnıye Vodı ve Ufa'dan İstanbul'a yapılan tarifeli seferleri etkiledi. Pobeda’nın Rusya'dan Türkiye'ye 15 Nisan - 1 Haziran arasındaki tüm tarifeli uçuşları iptal edildi. Rusya’daki şehirlerden Türkiye'ye ve Türkiye'den dönüş uçuşları iptal edilen müşterilere otomatik olarak eksiksiz geri ödeme yapılıyor” ifadelerine yer verildi.

Pobeda Genel Müdürü Andrey Kalmıkov’un sözlerine de yer verilen açıklamada, “Ancak yaklaşık 7 bin Pobeda müşterisi yola çıkmış oldu ve şu anda Türkiye'de. Şirketimiz için fazla maliyeti olsa dahi tüm müşterilerimizi evlerine geri getireceğiz. Şimdi geri dönüş uçuşları için takvim hazırlıyoruz” ifadeleri yer aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule