MENÜ
İstanbul 13/16
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DOLULUK ORANI YÜZDE 75'İ AŞTI
Havacılık Haberleri
27 Ekim 2018 Cumartesi 09:14

DOLULUK ORANI YÜZDE 75'İ AŞTI

Yeni havalimanı açılmadan talep yağmaya başladı. Rezervasyonlar toplamda 21 bini aştı ve doluluk oranları da yüzde 75'i buldu

İstanbul Yeni Havalimanı'na uçuş için Türkiye'nin her yerinden talep yağıyor. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Ankara, Antalya, İzmir, Ercan ve Bakü'ye promosyon fiyatları ile yapılan toplam rezervasyon sayısı 21 bini aştı. Büyük projeyi denemeye büyük talep var" dedi.

DOLULUK YÜZDE 75'İ AŞTI

Yapılacak tarifeli seferlere ait rezervasyonlarla ilgili twitter üzerinden bilgi veren Ekşi, 1-7 Kasım'da Antalya ve İzmir seferlerinde dolulukların yüzde 75'i aştığını kaydetti. Öte yandan, İstanbul Yeni Havalimanı'na İstanbul'dan ulaşımı sağlayacak otobüslerin fiyatları da belli oldu. 18 hat üzerinden 150 otobüsle yapılacak olan taşımacılığı Otobüs A.Ş. sağlayacak. Günde 75 bin yolcu taşıması beklenen otobüs hatlarından uzaklığına göre 12 ile 30 TL arasında ücret alınacak. Hatlarda 6 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmayacak. Ayrıca, ilk iki ay boyunca otobüsler yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

Ulaşım güzergâhlarında en çok aracın konulacağı yer 50 kilometrelik Yenikapı-Sirkeci hattı. 11 dakikada bir seferlerin düzenleneceği hatta 23 araç hizmet verecek. Havalimanına özel araçları ile giden yolcular iki ay süreyle otoparktan ücretsiz faydalanacak.  

Dijital altyapı Turkcell Huawei imzasıyla...

..iuüii ve sabit Turkcell ve Huawei, İstanbul Yeni Havalimanının dijital altyapısı için güçlerini birleştirdi. Mobil ve sabit şebekelerin havalimanı binalarında hayata geçirilmesi sayesinde yolcular, 4.5G hızında iletişim hizmeti alacak. Dijital şebekede, Huawei'nin LampSite Sharing çözümü kullanıldı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin, "Havalimanı, İstanbul'un ve Turkcell'in imajını yansıtması açısından çok önemli. Ulaştığımız yüksek teknolojiyi tüm misafirlere hissettirme amacıyla yola çıktık" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule