MENÜ
İstanbul 15/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DİK BİR AÇIYLA YERE ÇAKILMIŞ
Dünyadan
5 Ağustos 2018 Pazar 17:47

DİK BİR AÇIYLA YERE ÇAKILMIŞ

İsviçre'de dağlık bir alana düşen İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma koleksiyon uçağında bulunan 20 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı

JU-Air isimli hava yolu şirketine uçakta 3 mürettebat ile 17 yolcu bulunuyordu. Şirket olaydan derin bir üzüntü duyulduğunu ve hayatını kaybedenlerin yakınları için iletişim hattı kurulduğunu duyurdu.

Cumartesi günü düşen uçağın enkazına ulaşılırken kazanın sebebi ise henüz belirlenebilmiş değil. İsviçre'deki 20 Dakika isimli gazeteye konuşan bir görgü tanığı, "Uçak 180 derece güneye döndü ve taş gibi yere çakıldı" dedi. Sivil Ulaştırma Güvenliği Soruşturma Kurumu'ndan Daniel Knecht yaptığı açıklamada görgü tanıklarının ifadesini doğruladı ve "Kaza yeri incelemesine göre uçak neredeyse dik bir şekilde, yüksek sayılabilecek hızda yere çakıldı." dedi.

Polis uçağın deniz seviyesinden 2,540 metre yükseklikteki bir dağlık alana düştüğünü açıkladı. JU-Air, filosundaki Alman yapımı koleksiyon uçaklarla bu bölgede gezi uçuşları hizmeti veriyor. Şirket ileri bir duyuruya kadar uçuşlarını durdurduğunu açıkladı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule