MENÜ
İstanbul 18/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DHMİ'DEN
Türkiye'den
19 Mayıs 2019 Pazar 11:23

DHMİ'DEN "19 MAYIS" MESAJI

DHMİ Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş’ten 100’üncü yılında “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” mesajı...

DHMİ Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş, sosyal medyada paylaştığı mesajla 100’üncü yılında “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutladı:

"Milletimizin kurtuluş ümidi ile çırpındığı en heyecanlı bir zamanda" Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan Millî Mücadele,  Amasya Tamimi,  Erzurum ve Sivas Kongrelerinden sonra yedi düvele karşı kazanılan büyük zaferle taçlanmıştır.

Bağımsızlık mücadelesinde, şanlı tarihi ve milletinden aldığı güçle başarıdan başarıya koşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu Cumhuriyeti Türk gençliğine emanet etmiştir. Bu kutlu emanetin ilelebet varlığını sürdürmesi, bireyler, toplum ve kurumlar olarak görevlerimizi eksiksiz bir şekilde yerine getirmemizle mümkün olacaktır.

Bu bilinçle yoğun gayret gösteren DHMİ kadroları; ülkemizin son yıllarda sivil havacılıkta büyük bir mesafe kat etmesinde etkin rol oynamış, Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projelerini hayata geçirmiştir. Ülkemizi emanet ettiğimiz gençlerimizin çalışmalarıyla dünyaya örnek olan projeler gerçekleştirmeye ve emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle, birlik, beraberlik ve umut dolu geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve aziz milletimizin “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Mehmet ATEŞ

DHMİ Yönetim Kurulu Başkan

ve Genel Müdür Vekili

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule