MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CORENDON KÖLN'DEN İLK UÇUŞU YAPTI
Havacılık Haberleri
10 Mayıs 2019 Cuma 15:32

CORENDON KÖLN'DEN İLK UÇUŞU YAPTI

Almanya pazarındaki büyümesini artan bir ivmeyle sürdüren Corendon Airlines, Almanya’nın Köln-Bonn Havalimanı’ndan uçuşlarına başladı

Uçuş noktalarına her geçen gün yenilerini ekleyen Corendon Airlines, Almanya’nın önemli meydanlarından biri olan Köln-Bonn Havalimanı’ndan uçuşlara Mayıs ayı itibariyle başladı. CXI 1022 sefer sayılı sezonun ilk uçuşu, İspanya’nın Palma de Mallorca Havalimanı’na gerçekleştirildi.

Köln’den haftada 21 uçuş

Uçuş öncesinde Corendon Airlines ve Köln-Bonn Havalimanı yetkililerinin katılımı ile düzenlenen törende uçak önünde kurdele kesilerek Köln base ilk uçuş kutlandı. Kurdele kesimi sonrası Corendon Airlines Uçuş İşletme Direktörü Erhan Bayram, “Bu yıl hem filomuzdaki uçak sayısını hem de base ve destinasyon sayımızı önemli ölçüde artırıyoruz. 2019’da ilk kez base olarak uçacağımız Köln-Bonn Havalimanı’ndan Türkiye, Yunanistan, Mısır ve İspanya’ya yıl boyu devam edecek uçuşlarımızın ilkini bugün gerçekleştiriyoruz. Bu meydandan uçuşlarımızın önümüzdeki sezonlarda da artarak devam edeceğini umuyoruz.” şeklinde konuştu.

Köln’den 2019’da haftalık 21 uçuş gerçekleştirecek olan Corendon Airlines, 2020’de ise bu meydana ikinci bir uçak daha base ederek, hem uçuş hem de yolcu sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Corendon Airlines’ın uçuşlarını incelemek ve bilet satın almak için www.corendonairlines.com adresini ziyaret edebilir ya da 44 44 737’den çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Corendon Airlines Köln-Bonn Havalimanı (CGN) 2019 uçuşları:

Antalya: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar

İzmir: Pazartesi, Salı, Cuma

Hurghada: Pazartesi, Perşembe

Girit: Pazartesi, Perşembe, Cumartesi

Rodos: Salı, Cuma

Kos: Çarşamba, Pazar

Kanarya: Çarşamba

Mayorka: Salı, Cuma

Tenerife: Cumartesi

Fuerteventura: Pazar

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule