MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHINA SOUTHERN WUHAN'DAN GELDİ
Havacılık Haberleri
30 Mayıs 2019 Perşembe 09:19

CHINA SOUTHERN WUHAN'DAN GELDİ

China Southern, Aralık ayında Pekin'den başlattığı seferlerin ardından bu kez de Çin'in Wuhan şehrinden İstanbul'a ilk uçuşu gerçekleştirdi

China Southern Airlines, Aralık ayında Pekin'den başlattığı seferlerin ardından bu kez de Wuhan şehrinden İstanbul'a ilk uçuşunu Boeing 787 Dreamliner uçağıyla gerçekleştirdi.

Guangzhou merkezli China Southern Havayolları, Wuhan’dan Istanbul Havalimanına haftada 3 frekans uçacak. Avrupa’da 9 ülkeye uçuş düzenleyen China Southern havayolları, Aralık ayında başlattığı ve haftada 3 kez yaptığı  Pekin seferlerine  Wuhan'ı da ekleyerek haftalık uçuş sayısın 6 frekansa çıkarmış oldu. 

Wuhan'dan yapılan ilk seferin ardından China Southern uçağının yolcuları, ekibi ve şirket yetkilileri İGA temsilcileri tarafından karşılandı. İlk sefer için düzenlenen törene China Southern Havayolları yönetim kurulu başkan yardımcısı Zhou Jun Bao, China Southern Türkiye Genel Müdürü Zhao Yangç, DHMİ Nöbetçi Müdürü Nuran Özgencil,DHMİ Nöbetçi Memuru Elmas Bahtiyar, Gözen Havacılık İstasyon Müdürü Olcay Dülger ve ekibi, Flex Turizm TR Genel Müdürü Erdal Fırat ve şirket çalışanları, Çelebi yer hizmetleri nöbetçi müdürü ve ekipleri ve İGA temsilcileri katıldı. 

Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Zhou Jun Bao yaptığı konuşmada Wuhan’ın özelliklerini, China Southern tarihçesini ve Türkiye ile Çin arasında artan ticaret hacminin önemini dile getirdi. 

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule