MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CENEVRE'YE UÇUYOR
Seyahat Rotası
24 Haziran 2021 Perşembe 12:25

CENEVRE'YE UÇUYOR

SunExpress ile Antalya ve İzmir’den Cenevre uçuşları başlıyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında Türkiye – Avrupa uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Havayolu, Haziran sonu itibarıyla hem Antalya’dan hem de İzmir’den İsviçre’nin popüler turizm kenti Cenevre’ye direkt tarifeli seferlerine başlıyor.

SunExpress, 27 Haziran itibarıyla Antalya’dan Cenevre’ye, Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki kez direkt karşılıklı seferlere başlayacak. Havayolu bu yaz, merkezi Antalya’yı dış hatlarda 33, iç hatlarda ise 10 destinasyona bağlıyor.

Antalya’nın yanı sıra İzmir’i hem iç hem de dış hatlarda direkt seferlerle en fazla noktaya bağlayan SunExpress, 2 Temmuz’dan itibaren başlayacak İzmir – Cenevre uçuşlarını ise Cuma günleri gerçekleştirecek. SunExpress, İzmir’den dış hatlarda 28, iç hatlarda ise 14 destinasyona uçuş sunuyor.

Tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege Bölgelerine en fazla turist getiren havayolu SunExpress, Avrupa’nın pek çok kentinden Türkiye’nin gözde turizm merkezleri Antalya ve İzmir’e düzenlediği uçuşlarla Türk turizmini desteklemeye devam ediyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule