MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BU HAVALİMANINDA UYUMAK YASAK
Dünyadan
20 Ekim 2018 Cumartesi 11:04

BU HAVALİMANINDA UYUMAK YASAK

Stansted Havalimanında geçen haftasonu yaşanan yolcu yoğunluğu ve gece terminal zemininde uyumaya çalışanların güvenlik görevlilerince sürekli olarak uyandırılmasına sosyal medyadan tepkiler sürüyor

Geçen hafta sonu Londra Stansted Havalimanı'nda yolcular zor anlar yaşadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde başka uçuş noktalarından havalimanına gelen yolcuların yoğunluğu, bazı sorunları da beraberinde getirdi. Ertesi günün sabahına kadar bağlantılı uçaklarını beklemek zorunda olan yolcuların bir bölümü mevcut koltukları doldurarak istirahat ederken, ayakta kalan yolcular da yaşadıkları çaresizliği sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Yaşanan sorun, “Havalimanlarında yolcu için yeterli koltuk bulunmadığını fark ettiniz mi” sorusunu akıllara getirirken, koltukların yetersiz olması yüzünden çareyi zemine uzanmakta bulan yolcular ise tuhaf bir uygulamayla karşılaştı.  Havalimanının güvenlik görevlileri, zemine uzanmış uyumaya çalışan yolcuları “ya ayağa kalkmaları ya da oturur vaziyette beklemeleri” için uyarmaya başladı.

Bu durumu “uykusuzluk işkencesi”ne benzeten yolcuların şikayetlerini sosyal medyaya taşımaları üzerine Stansted Havaalanı yönetimi bir açıklama yaptı:

İnsanların yerde uyumalarına ya da uyku ekipmanı (kamp yatakları, hamaklar, uyku tulumları vb.) ile birlikte gelmelerine izin vermeyiz. Zeminde uyuyan insanlara oturması ya da gerekirse hareket etmesi istenecektir.

Tartışma sosyal medyada sürüyor.

Kaynak: Chris Matyszczyk-inc.com

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule