MENÜ
İstanbul 13/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BOEING'E GÜVENOYU
Havacılık Haberleri
19 Haziran 2019 Çarşamba 11:24

BOEING'E GÜVENOYU

Boeing, Paris Air Show'da International Airlines Group'dan (IAG) aldığı liste fiyatı 24 milyar dolar olan dev siparişle bir anlamda güven tazeledi

Paris Air Show’da International Airlines Group (IAG) tarafından verilen 200 adet MAX8 ve MAX10 içeren ve liste fiyatıyla 24 milyar dolarlık dev sipariş, Boeing’e güvenoyu sağladı  

Boeing Grup CEO'su Dennis Muilenburg ve Boeing CEO'su Kevin McAllister ile birlikte törene katılan IAG CEO'su Willie Walsh, grubun yeni Max jetlerini ağırlıklı olarak yan kuruluşları British Airways, Vueling ve Level’da kullanılacağını, Londra Gatwick Havaalanı'ndan uçuracaklarını söyledi.

Walsh, grubun, Max serisi uçakları gelecekteki rekabeti teşvik etmek, filosunu çeşitlendirmek için değerlendireceğini belirtti. “Uçağı ve şirketi çok iyi tanırım” diyen Walsh, Boeing’le sıkı bir pazarlık süreci yaşadıklarını da vurguladı.

Walsh, “Herkes gibi ben de Lion Air ve Ethiopian trajik kazalarından beri uçakta neler olup bittiğine çok dikkat ediyorum. Boeing'e güveniyoruz ve uçağın önümüzdeki aylarda başarılı bir şekilde hizmete geri dönmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule