MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BİR FESTİVAL BÖYLE GEÇTİ
Havacılık Haberleri
17 Eylül 2018 Pazartesi 11:29

BİR FESTİVAL BÖYLE GEÇTİ

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri’nde 15-16 Eylül günlerinde Uluslararası boyutta muhteşem bir hava gösterisi düzenlendi

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen Sivrihisar Hava Gösterileri Airshow etkinliğinde Solotürk yaptığı gösteri ile nefesleri kesti. İzleyenleri adeta mest eden Türk Hava Kuvvetlerinin gözbebeği, ses hızını da geçerek vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Sivrihisar Hava Gösterileri Airshow 2018 yine büyük beğeni topladı. Birbirinden farklı modeldeki uçakların yaptıkları gösteriler insanlara güzel anlar yaşattı. Etkinliğin son gösterisinde ise Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağı olan Solotürk Sivrihisarlilarla buluştu. Nefes kesen akrobasi hareketlerine imza atan Solotürk, izleyenleri yine kendisine hayran bıraktı. F-16 uçağıyla birbirinden tehlikeli ve zor hareketleri yaparak gösterisini gerçekleştiren Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar, seyircilerden bol bol alkış aldı. Yüzbaşı Günar’ın 1200 kilometre hızla ses duvarını aşan gösterisini alanda bulunan yüzlerce kişi kamera ve fotoğraf makinesiyle kaydetti.

İki gün boyunca devam eden Sivrihisar Hava Gösterileri’ni bu yıl 35 bin izleyici takip etti. Ünlü akrobasi pilotumuz Ali İsmet Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “35.000 seyirci ! Daha ne diyebilirim?’ şeklinde yüksek seyirci  rakamından duyduğu memnuniyeti paylaştı.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule