MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BİLET SATIŞTA İLGİNÇ UYGULAMA
Seyahat Rotası
22 Haziran 2017 Perşembe 07:18

BİLET SATIŞTA İLGİNÇ UYGULAMA

Havayolu firmaları gezginleri yakalamak için yaratıcı çözümler üretiyor: Lufthansa’dan meçhule bilet…

Lufthansa 'sürprizli' bir kampanya başlattı. “Lufthansa Surprise” adı verilen kampanya çerçevesinde yolcunun gideceği şehri şirket belirliyor ve bunu yolcuya ancak bilet satışı tamamlandıktan sonra söylüyor. Program çerçevesinde yolcu adayı ilk aşamada farklı şehirlerin yer aldığı 9 kategori arasından seçim yapıyor. Kategoriler arasında doğa, romantik, güneş, deniz, kültür vs. gibi başlıklar var.

Tercihlerini fazla dar tutmayan yolcular Roma, Paris, Madrid gibi popüler destinasyonlara denk gelebildikleri gibi, Krakov, Innsbruck, Sofya gibi trafiği daha az olan şehirlere de düşebiliyor.

Kampanyayı ‘ne kadar esnek olursanız o kadar ucuza uçarsınız’ şeklinde özetleyen Lufthansa, bu sayede yolculara gidiş-dönüş 89 euro gibi çok düşük fiyatlarla bilet satabiliyor ve tabi sakin geçen hatlardaki boş koltuklarını da doldurmuş oluyor.

Sadece Münih ve Frankfurt çıkışlı uçuşların dahil olduğu kampanyada, bilet satın alındıktan sonra belli olan destinasyondan hoşlanılmaması halinde para iadesi yapılmıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule