MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BİLAL EKŞİ: BOEING'LE İRTİBAT HALİNDEYİZ
Havacılık Haberleri
11 Mart 2019 Pazartesi 12:09

BİLAL EKŞİ: BOEING'LE İRTİBAT HALİNDEYİZ

Son olarak Etiyopya Havayollarına ait uçağın düşmesinin ardından THY'nin Boeing 737 MAX tipi uçaklarıyla ilgili alacağı tutum merak konusu olmuştu

Son olarak Etiyopya Havayollarına ait MAX 8 tipi uçağın düşmesinin ardından THY'nin Boeing 737 MAX tipi uçaklarıyla ilgili alacağı tutum merak konusu olmuştu. 5 ay içinde yaşanan iki kazanın ardından Çin, Etiyopya ve Cayman Adaları, filolarındaki Boeing MAX tipi uçakların uçuşunu durdurmuştu. Boeing'in internet sitesinde verilen bilgiye göre, Türk Hava Yolları da 40 adet 737 Max 8 uçağı siparişi verdi ve 25 uçaklık ek sipariş verebileceğini belirtti.

THY'nin bu konudaki kararının ne olacağına ilişkin beklenti sürerken, ilk açıklama THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den geldi. Bilal Ekşi, sosyal medyadan Boeing ile irtibat halinde olduklarını duyurdu:

Sevgili Yolcularımız Boeing 737 Max operasyonları ile ilgili olarak uçak üreticisi Boeing ile irtibat halindeyiz. Uçuş emniyeti önceliğimizdir. Gelişmeleri sıkı şekilde takip ediyoruz. Tüm operasyonlarımızı uçuş emniyetini en üst seviyede uyarak yürütüyoruz. Saygılarımızla

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yerine
 11 Mart 2019 Pazartesi 16:34
Yerine a320neo alin...
 Cem Tamer
 11 Mart 2019 Pazartesi 12:43
Bu uçakların tartışmalı sistemler revize edilene ve gerekli revize eğitimler tamamlanana kadar yerde tutulmasını istiyorum.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule