MENÜ
İstanbul 10/17
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BERNIQ AIRWAYS İSTANBUL'A UÇTU
Havacılık Haberleri
11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:44

BERNIQ AIRWAYS İSTANBUL'A UÇTU

Libya Bingazi merkezli Berniq Airways İstanbul Havalimanı uçuşlarına başladı

Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) tarafından açıklanan verilere göre 'Uluslararası Yolcu Trafiği' alanında geçen yıl ağırladığı 26.5 milyon yolcuyla dünyanın "en yoğun ikinci havalimanı" olan İGA İstanbul Havalimanı, yeni havayolu şirketlerini ağırlamaya devam ediyor.
Havalimanının son misafiri merkezi Libya’nın Bingazi şehrinde bulunan Berniq Airways oldu. Şirket, Bingazi ile İstanbul Havalimanı arasında karşılıklı seferlere başladı.

 
Airbus A320 uçakla bugün gerçekleştirilen ilk seferle İstanbul Havalimanı’na gelen yolcular ve uçuş ekibi uçağın kapısında çiçeklerle karşılandı. Temsil ve gözetim hizmetleri Bilen Havacılık tarafından yapılacak şirket, haftanın iki günü Bingazi ve İstanbul Havalimanı arasında karşılıklı sefer yapacak.
Yaz sezonunun başlaması ve Ramazan bayramı nedeniyle konulan ek seferlerle birlikte 8 Mayıs Pazar günü bin 320 uçuş ve 215 bine yakın yolcuya ev sahipliği yaparak salgın sonrası bir rekora imza atan İstanbul Havalimanı’ndan 15'i kargo olmak üzere toplamda sefer yapan havayolu şirketi sayısı ise Berniq Airways ile birlikte 84’e ulaşmış oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule