MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYJET'TE MEZUNİYET COŞKUSU
Havacılık Haberleri
5 Ekim 2021 Salı 09:42

AYJET'TE MEZUNİYET COŞKUSU

Ayjet-Özyeğin Üniversitesi işbirliğinde uçuş eğitimlerini tamamlayan 46 pilot adayı lisanslarını almaya hak kazandı

AYJET Uçuş Okulu ile Özyeğin Üniversitesi arasında 2012 yılında başlayan uçuş eğitiminde işbirliği kapsamında uçuş eğitimlerini tamamlayan 46 pilot adayı, havayolu pilot lisansı almaya hak kazandı. 

AYJET Uçuş Okulu’ndan Özyeğin Pilotaj Lisans Programı 10. Dönem olarak mezun olan pilotların mezuniyet töreni, geçtiğimiz haftasonu Hezarfen Havaalanı’nda yapıldı. Törene mezun pilotların aileleri, Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Öğretim Üyesi Dr. Hatice Küçükönal, Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Lisans Programı Eğitim Müdürü Doç. Dr. Semih Soran, AYJET ve Özyeğin Üniversitesi personeli katıldı.

Törende AYJET Okul Müdürü Naci UÇAR ve Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Lisans Programı 10'uncu dönem birincisi Barış Sanlı birer konuşma yaptı. 

AYJET ile Özyeğin arasındaki eğitim işbirliği,  bir yandan mezunlar verirken diğer yandan uçuş eğitimine yeni başlayan gruplarla devam ediyor. Özyeğin Üniversitesi AYJET işbirliği kapsamında daha önce mezun olan 159 pilotun 108’i işe başladı. Halihazırda 187 Özyeğin Pilotaj Lisans Programı öğrencisinin AYJET’ te uçuş eğitimi devam ediyor.   

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1493 mezun pilotun 1284’ü kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı.

Ayjet yönetimi, yeni mezun genç pilotlara, pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar diledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule