MENÜ
İstanbul 15/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYJET'İN 74. DÖNEM MEZUNLARI
Havacılık Haberleri
2 Temmuz 2019 Salı 20:38

AYJET'İN 74. DÖNEM MEZUNLARI

AYJET Uçuş Okulu 74. dönem pilotlarını mezun etti

AYJET Uçuş Okulu 74. dönem pilotlarını mezun etti. Genç pilotların ailelerinin, AYJET personelinin ve davetlilerin katıldığı mezuniyet töreni Hezarfen Havaalanı’nda yapıldı.

Yoğun bir uçuş eğitimi sonunda CPL/IR ATPL (Frozen) pilot lisansı almaya hak kazanan 12 mezun pilot, üstün bir başarı göstererek 90.92 ATPL sınav ortalamasıyla pilotluğa adım attı.

Okul Müdürü Uçak Yüksek Mühendisi Naci UÇAR konuşmasında; verilen uçuş eğitiminde, mezun pilotların, sadece iyi birer pilot olmanın yanı sıra, iyi birer havacı olmaları için de çaba gösterildiğini dile getirdi. Uçar, mezun pilotların kısa sürede hava yollarında kokpitteki yerlerini alacaklarını vurguladı.

İbrahim Cem TEKPINAR, AYJET 74. Dönem mezunları arasında uçuş performansı ve akademik başarısı ile birinciliğe hak kazandı.

Şimdiye kadar 73 dönemde uçuş eğitimi verilen CPL/IR ATPL (Frozen) lisansına sahip Ayjet mezunlarından 503’ü THY, 221’i Pegasus, 100’ü SunExpress ve diğerleri değişik havayollarında olmak üzere toplam 991 pilot kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladığı kaydedildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule