MENÜ
İstanbul 14/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYJET 99. DÖNEMİ MEZUN ETTİ
Havacılık Haberleri
17 Ocak 2022 Pazartesi 19:51

AYJET 99. DÖNEMİ MEZUN ETTİ

Ayjet Uçuş Okulu'nun 99. dönem pilot adayları eğitim sürecini tamamlayarak mezun oldu, brövelerini taktı

Türkiye'nin lider uçuş okulu AYJET, 99’uncu dönem mezuniyet törenini Cumartesi günü mezun pilotlar ve ailelerinin katılımıyla Hezarfen Havaalanında gerçekleştirdi.

Havayollarında pilot olmak hedefiyle AYJET Uçuş Okulunda uçuş eğitimine başlayan 18 genç pilot adayı, yoğun ve yorucu bir eğitimi başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşadılar. Törende, AYJET Okul Müdürü Naci Uçar ve dönem birincisi Atilla Öztürk konuşma yaptı.

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun yetiştirdiği 1493 mezun pilotun 1284’ü kokpitteki yerlerini aldı ve havayollarında uçmaya başladı.

Sayısal başarıdan daha anlamlı olanı Ayjet mezunu pilotların, uçtukları havayollarında göstermiş oldukları performans ile takdir ve beğeni toplamaları oldu.

Ayjet ailesi yeni mezun ettiği pilotlarla büyümeye ve hızla büyüyen Türk Sivil Havacılığına yetiştirdiği pilotlarıyla katkı sağlamaya devam ediyor.

Mezun pilotlara diplomalarının verilmesi, brövelerinin takılması, dönem birincisi Atilla Öztürk’e armağanının takdim edilmesi ve fotoğraf çekimi sonrası, Hezarfen Havaalanında verilen ikram ile tören tamamlandı.

Genç mezun pilotlara pilotluk kariyerlerinde başarılar ve emniyetli uçuşlar dileriz.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule