MENÜ
İstanbul 14/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYJET 81. DÖNEM ÖĞRENCİLERİNİ MEZUN ETTİ
Havacılık Haberleri
3 Şubat 2020 Pazartesi 10:51

AYJET 81. DÖNEM ÖĞRENCİLERİNİ MEZUN ETTİ

AYJET Uçuş Okulu'nun 81. dönem öğrencileri de mezun olarak pilotluk lisanslarını almaya hak kazandı

AYJET Uçuş Okulu ile Türk Hava Yolları A.O. arasında 15 Ocak 2015 tarihinde başlatılan uçuş eğitiminde işbirliği kapsamında, 27 Ağustos 2018 tarihinde uçuş eğitimine başlayan 16 pilot adayı uçuş eğitimlerini başarıyla tamamlayarak havayolu pilot lisansı almaya hak kazandı.

Mezuniyet töreni, Hezarfen Havaalanı’nda mezun pilotların aileleri ve AYJET personelinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Türk Hava Yollarından Airbus 320 Tip Müdürü Kaptan Pilot Serkan Cevdet Tansu da katıldı.

Törende, AYJET Uçuş Okulu Müdürü Naci Uçar'la birlikte dönem birincisi Burak Yalçıntaş birer konuşma yaptı.

AYJET ile Türk Hava Yolları arasındaki eğitim işbirliği,  bir yandan mezunlar verirken diğer yandan uçuş eğitimine yeni başlayan gruplarla devam ediyor. Şimdiye kadar Türk Hava Yolları adına 150 pilot adayına uçuş eğitimi verilen AYJET'te, halen 157 öğrenci Türk Hava Yolları adına uçuş eğitimi alıyor. 

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun mezun pilotlarından 88’i SunExpress, 233’ü Pegasus, 592’si Türk Hava Yolları ve diğerleri farklı havayollarında olmak üzere toplam 1094 pilot kokpitteki yerlerini aldı ve havayollarında uçmaya başladı. 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Amedli21 7. Kolordu
 4 Şubat 2020 Salı 19:07
Arkadaş burası Türkiye sisteme uyum sağlayayım diyorum ama ne kadar etik bilmez insanlarsınız! Neyse klavyem aşınmasın, değişmeyeceksiniz zaten.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule