MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYJET 4’NCÜ GRUP THY PİLOTLARINI MEZUN ETTİ
Havacılık Haberleri
16 Nisan 2018 Pazartesi 14:47

AYJET 4’NCÜ GRUP THY PİLOTLARINI MEZUN ETTİ

AYJET Uçuş Okulu, 67inci dönem ve Türk Hava Yolları ile yürütülen işbirliği kapsamında 20 pilot adayını mezun etti

AYJET Uçuş Okulu ile Türk Hava Yolları arasında 15 Ocak 2015 tarihinde başlatılan uçuş eğitiminde işbirliği kapsamında, 5 Aralık 2016 tarihinde uçuş eğitimine başlayan 20 pilot adayı uçuş eğitimlerini başarıyla tamamlayarak havayolu pilot lisansı almaya hak kazandı. 67inci dönem pilotların mezuniyet töreni, 14 Nisan 2018 Cumartesi günü, Hezarfen Havaalanı’nda mezun pilotların aileleri, yakınları ve AYJET personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende AYJET Okul Müdürü Naci UÇAR ile 67’nci dönem birincisi Serhan DİDİNEN birer konuşma yaptı. THY pilot adayı seçim süreçlerini başarıyla tamamladıktan sonra AYJET’te uçuş eğitimlerine başlayan öğrenciler eğitimleri boyunca üstün performans gösterdi. 67nci dönem öğrencileri ATPL sınavlarında 93.11 grup ortalaması ile mezun oldu.

Bugüne kadar AYJET Uçuş Okulu’nun verdiği mezun pilotlarından, 77’si SunExpress, 133’ü Pegasus, 385’i THY ve diğerleri farklı havayollarında olmak üzere toplam 778 pilot kokpitteki yerlerini alarak havayollarında uçmaya başladı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule