MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AY ÇEVRESİNDEKİ CİSİMLER UFO MU
Dünyadan
5 Nisan 2020 Pazar 10:42

AY ÇEVRESİNDEKİ CİSİMLER UFO MU

Ay yörüngesinde gezen ve UFO olduğu iddia edilen araçlar görüntülendi

26 Mart tarihinde Fransa, Montreal’de çekilen görüntüler, bugüne kadar görülen belki de en net UFO görüntüleri olarak göze çarpıyor. Görüntüler incelendikçe ortaya çok ilginç olabilecek detaylar çıkıyor.

Bunlardan ilki, cisimlerin Ay üzerinde bıraktığı gölgenin büyüklüğü oluyor. Bu boyutta bir gölge bırakabilmesi için cisimlerin muazzam büyüklüğe sahip olması gerekir. Star Wars’tan örnek vermek gerekirse, ortamda bir uzay gemisi varsa bu gemi tek kişilik X-Wing boyutlarında değil, daha ziyade bir Star Destroyer boyunda olmalı.

Videoların kaynağı olan kişinin ise gizli kalmak için çaba göstermesi, anonimliğe sığınması bu videoların asılsız olabileceği iddiasını güçlendiriyor. İnternetten gelen tepkiler de videonun gerçekliğini sorgulayan yorumlardan oluşuyor.

Video oldukça net, bu da görüntülerin sahteyse bile oldukça iyi hazırlanmış olduğunu düşündürüyor. Tabii bu yapılar illa ki UFO olmak zorunda değil, bir başka açıklama da bulabiliriz.

Örneğin Ay ve çevresinde yer alan uydulardan ya da istasyonlardan biri de bu şekilde kameralara yakalanmış ve gölge üretmiş olabilir. Bir diğer akla yatan açıklama da bu cisimlerin göktaşları olabileceği yönünde.

Kaynak: Emre Ömer Zehir-WebTekno

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule