MENÜ
İstanbul 16/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ATLASGLOBAL REKORA UÇTU
Havacılık Haberleri
10 Ekim 2018 Çarşamba 10:38

ATLASGLOBAL REKORA UÇTU

Küresel havayolu şirketi olma hedefiyle uçuş ağını hızla genişleten Atlasglobal, 2018 yılı için koyduğu “Antalya ve Dalaman’a 1.3 milyon turist” hedefini aşmayı şimdiden garantiledi

Rusya’dan en çok yolcu taşıyan yabancı havayolları sıralamasında ilk sıraya yükselen Atlasglobal, gelen yoğun talep nedeniyle ekim ayı sonunda bitecek uçuşları 15 Kasım’a uzatma kararı aldı.

Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 70 yolcu artışı gerçekleştiren Atlasglobal, eylül ayında yeni bir rekor daha kırarak 2018 için koyduğu hedefleri şimdiden aştı. Bu yıl için Antalya ve Dalaman’a 1.3 milyon turist taşıma hedefiyle yola çıkan Atlasglobal, gelen yoğun talep nedeniyle ekim ayı sonunda bitecek olan tarifelerini Kasım ayının 15’ine kadar uzatırken 2019  için de şimdiden vites yükseltti.

HER 4 RUS TURİSTTEN EN AZ 1’İNİ ATLASGLOBAL GETİRDİ

Ana partneri Intourist ve Anextour üzerinden gerçekleştirilen uçuşlar ile Antalya'ya gelen 4,5 milyon Rus Turistin yüzde 28'ini taşıyarak rekora uçan Atlasglobal, bu yıl Rusya'dan en çok yolcu taşıyan yabancı havayolu şirketleri arasında da birinci sıraya yükseldi. Bir yandan uçuş ağına yeni destinasyonlar ekleyen, diğer yandan da küresel bir havayolu şirketi olma vizyonu doğrultusunda uçak filosunu geniş gövdeli Airbus’larla büyüten Atlasglobal, Türk turizmine verdiği desteği her geçen gün daha da artırıyor.

HEDEF 1.5 MİLYON RUS TURİST 2019 ERKEN REZERVASYONLARI AÇILIYOR

Rusya'dan 22, Kazakistan'dan 3 ve Ukrayna - Moldova başkent havalimanlarından olmak üzere toplam 27 havalimanından Antalya ve Dalaman'a günde yaklaşık 50 uçuş gerçekleştirdiklerinin altını çizen Atlasglobal Genel Koordinatörü Orhan Sancar, “2019 yılında hedefimiz 1,5 milyon Rus turisti ülkemize getirmek. Bu konuda iş ortaklarımız Thomas Cook Rusya, Intourist ve Anextour ile gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardık. En kısa zamanda 2019 yaz uçuşlarını sistemden açıp erken rezervasyon satışlarına başlayacağız” dedi.

EKATERİNBURG DURMADI AKSİNE UZATILDI

Geçtiğimiz günlerde basında çıkan “Ekaterinburg-Antalya uçuşlarının durdurulduğu” şeklindeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirten Sancar, belirtilen uçuş 1 saat gecikmeyle gerçekleştirildi ve onu takip eden tüm Ekaterinburg - Antalya seferleri hız kesmeden devam ettiğini, hatta tam tersine bu tarifenin 15 Kasım'a kadar uzatıldığını müjdeledi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule