MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AŞILAR BÖYLE TAŞINDI
Dünyadan
30 Ağustos 2018 Perşembe 10:40

AŞILAR BÖYLE TAŞINDI

Emirates SkyCargo,Boeing 777 kargo uçağıyla, Milano’dan Brezilya’ya 25 ton aşı taşıdı

Emirates SkyCargo, Boeing 777 kargo uçağıyla, Milano’dan Brezilya’ya 25 ton aşı taşıdı. Bu taşıma şirketin tek bir uçuşta gerçekleştirdiği en geniş aşı nakliyesi oldu.

Emirates Havayolu’nun kargo birimi SkyCargo, Boeing 777 kargo uçağıyla, Milano’dan Brezilya’daki Bello Horizonte’de bulunan BH Havaalanı’na, 25 ton aşının taşımasını gerçekleştirdi. Bu, şirketin tek bir uçuşta gerçekleştirdiği en büyük aşı nakliyesi oldu ve BH Havaalanı da ilk kez bu derece büyük hacimdeki bir aşı sevkiyatını teslim almış oldu.

BEŞ DERECE SABİT SICAKLIK

Aşıların sıcaklıktaki dalgalanmalara olan hassasiyeti göz önünde tutularak 1,8 milyon doz civarında olan sevkiyatın tamamının 5 C derece sabit sıcaklığı korumak amacıyla, özel konteynırlarda taşınması gerekti. Milano’da, Emirates SkyCargo’nun hava nakliyesi sırasında ilaç ürünlerine yönelik fazladan koruma sağlandı. BH Havaalanı’na ulaşıldığında, aşılar konteynırlardan çıkarılarak havaalanının sıcaklık kontrollü depolama alanlarına nakledildi.

DÜNYA LİDERİYİZ

Emirates Kargo Planlama & Kargo Uçakları Kıdemli Başkan Yardımcısı Hiran Perera, Emirates SkyCargo'nun sıcaklık hassasiyeti olan eczacılık ürünlerinin nakliyesinde dünya lideri olduğunu savunarak, "GDP’ye uygunluk taşıyan süreçlerimiz ve eğitimli personelimizin yanı sıra, modern uçaklarımızı içeren altyapımız, yaşam kurtaran ilaçları güvenli bir şekilde taşımaya yönelik kararlılığımızı destekliyor. Ortaklarımızla birlikte, aşıların Belo Horizonte Havaalanı’na gerekli özen gösterilerek teslim edilmesini sağlamak için, Temmuz ortasından başlayarak bu charter uçuşunun her bir detayını çok dikkatli bir şekilde planladık” dedi.

Belo Horizonte Havaalanı Kargo Müdürü olan Peter Robbe ise, "Bu nakliye üzerine yapılan görüşmeler, en yeni nesil olarak görülen depolarımızın saklama koşullarını kontrol eden teknik profesyonellerin ziyaretini de içeriyordu. Havaalanının kargo lojistik alanının potansiyelinden yararlanmak için BH Havaalanı, Kargo Terminali’nin yeni konfigürasyonuna yatırım yaptı ve soğuk zincir depolama kapasitesini üç kat artırarak 3,350 metre küpe çıkarmak üzere iki adet soğutuculu depo inşa etti” dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule