MENÜ
İstanbul 12/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANTALYA'DAKİ TURNUVANIN SPONSORU OLDU
Dünyadan
7 Şubat 2019 Perşembe 11:44

ANTALYA'DAKİ TURNUVANIN SPONSORU OLDU

Qatar Airways, 17. Golf Mad Pro-Am turnuvasının isim sponsoru oldu

Qatar Airways, Avrupa'nın en iyi iki golf sahası olan Antalya’daki National Golf Club ve Carya Golf Club'da beş round üzerinden gerçekleşecek olan 17. Golf Mad Pro-Am Turnuvasının isim sponsoru oldu.

Turnuvaya Avusturya, Belçika, Kanada, Hırvatistan, İngiltere, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Japonya, Malezya, Hollanda, Polonya, Rusya, Slovakya, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye ve ABD’nin de aralarında olduğu 30 ülkeden 68 takım katılıyor. Gala yemeği ve ödül töreninde kupaları sunacak iki kabin ekibi ile birlikte Qatar Airways’in ödüllü misafirperverliği de etkinliğin önemli bir noktası olacak.

Havayolu şirketinin Kıdemli Doğu Avrupa Müdür Vekili Ferit Aksun konu ile ilgili olarak, şunları söyledi:

“Bu yıl da arka arkaya ikinci kez turnuvanın isim sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünya spor etkinliklerini teşvik etmek, bir hava yolu şirketi olarak temel hedeflerimizden biri olup, insanları “daha önce hiç olmadığı gibi” bir araya getirme vizyonumuzu gerçekleştirmemize yardımcı olmaktadır. Hem profesyonellerin hem de amatörlerin ödül için rekabet ettiği bu turnuvanın, Avrupa'daki Pro-Am Golf turnuvalarının en önemli noktası olduğu düşünülmektedir. İsim sponsoru olmak, küresel bir havayolu olarak hızla genişleyen Avrupa rota ağımıza olan bağlılığımızı vurgulamak adına bizler için büyük bir fırsat."

Golf Mad Travel & Promotions Eş Müdürü Edward Lainchbury de, “Golf Mad Travel & Promotions bu vesileyle muhteşem ve sürekli destekleri için isim sponsorumuz Qatar Airways'e teşekkür ediyor. 17. Golf Mad Pro-Am Turnuvası ortak sponsorlarımız Turkcell, QNB Finansbank ve Huawei'dir. Profesyonel yarışmacılar için para ödülüne ek olarak, amatör golf takımlarına verilecek diğer ödüller arasında Qatar Airways Uçak Bileti (1.lik ödülü), Regnum Carya Golf & SPA Resort'ta Haftalık Tatil Kuponları (2.lik ödülü) ve Huawei cep telefonları (3.lük ödülü) yer almaktadır.

Bu muhteşem golf haftası için konuklarımız ve sponsorlarımız adına sabırsızlanıyoruz ve herkese iyi şanslar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Qatar Airways yakın zamanda, Alman futbol takımı FC Bayern München AG, İtalyan futbol kulübü AS Roma ve Arjantinli kulüp Boca Juniors da dahil olmak üzere çeşitli global spor kuruluşları ile çok yıllı sponsorluk anlaşmaları yaptığını açıkladı. Ayrıca Qatar Airways, Copa CONMEBOL Libertadores, Copa CONMEBOL Sudamericana ve CONMEBOL Recopa da dahil olmak üzere, Güney Amerika'daki CONMEBOL profesyonel futbol müsabakalarının resmi havayolu sponsoru konumunda.

2017’nin Mayıs ayında Qatar Airways, FIFA ile çığır açan bir sponsorluk anlaşması yaptığını açıkladı. Bu anlaşmayla havayolu 2022 yılına kadar FIFA'nın Resmi Ortağı ve Resmi Havayolu Şirketi oldu. Dünyanın en büyük spor sponsorluklarından biri olan bu ortaklık, Qatar Airways'e 2022 FIFA Dünya Kupası Katar™'da kapsamlı pazarlama ve marka hakları sağlayacak. Anlaşmayla Qatar Airways 2019, 2020, 2021 ve 2022 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, FIFA U-20 Dünya Kupası, FIFA U-17 Dünya Kupası, FIFA Plaj Futbolu Dünya Kupası, FIFA eWorld Kupası ve bu yaz Fransa'da düzenlenecek olan FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nın Resmi Havayolu Ortağı oldu.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule